Κι όμως, Άννα- Μαρία Βέλλη και Καζαριάν θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία (video)

Κι όμως, Άννα- Μαρία Βέλλη και Καζαριάν θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία (video)

Το κορίτσι του Survivor ετοιμάζει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους.

Σίγουρα σου διαφεύγει το θεατρικό ντεμπούτο της διάσημης παίκτριας του Survivor Άννας- Μαρίας Βέλλη και της νικήτριας του GNTM Ειρήνης Καζαριάν, ωστόσο ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας η παράσταση «Κούκλες» στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και μάλιστα ετοιμάζονται να εμφανιστούν στους κινηματογράφους.

Αν και τα κορίτσια έχουν γίνει ευρέως γνωστά στο τηλεοπτικό κοινό πια από την εμφάνισή τους στα ριάλιτι της τηλεόρασης, να σου πούμε πως πίσω στο 2019, είχαν αγγίξει τους λάτρεις του θεάτρου με τις ερμηνείες τους στο σανίδι και μάλιστα είχε προκληθεί ένας τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομά τους.



Η υπόθεση της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Κούκλες» του Χένρικ Ίψεν, είναι ένα περίεργο έργο, το οποίο είχε παρομοιαστεί και ως «θέατρο για λίγους» αφού τα μηνύματα που περνά ενδεχομένως και να μην γίνουν αντιληπτά στο κοινό. Πρόκειται για ένα κοινωνικό έργο το οποίο πραγματεύεται τη θέση της γυναίκας στη κοινωνία με έντονες αφηγήσεις και τεράστιο συναισθηματικό φορτίο. Η παράσταση που τάραξε τα νερά φαίνεται πως πλέον περνά στο επόμενο στάδιο αφού είναι στα σκαριά για την μεγάλη πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από το επίσημο προφίλ του Instagram «duente art gang» και μάλιστα η δημοσίευση του teaser έγινε στις αρχές του Φεβρουαρίου. Σε αυτό, θα δεις την Άννα- Μαρία Βέλλη να δίνει το δικό της μονόλογο και να ρωτά την κάμερα αν τελικά... «πουλάει» ένα κορίτσι που κλαίει. Στην συνέχεια εμφανίζεται στο φακό και η Ειρήνη Καζαριάν.

Το συγκεκριμένο video στο Instagram έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 προβολές ωστόσο να σου πούμε πως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, μη ξεχνάς άλλωστε πως η πανδημία ακόμη «θερίζει» τις παραγωγές του κινηματογράφου και όχι μόνο! Tο μόνο σίγουρο πάντως είναι πως σύντομα θα έχουμε μια ημερομηνία.

https://www.instagram.com/tv/CK13O60ApkR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading