Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εξόργισε το Twitter και τα tweets ήταν κάπως έτσι

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εξόργισε το Twitter και τα tweets ήταν κάπως έτσι

Γιατί κανείς δεν συμπαθεί πια τον Νικηφόρο;

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές, και κάθε επεισόδιο έχει πάντα μία σκηνή που μας συγκλονίζει. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα το Oscar ερμηνείας να πήγε στον κοινοτάρχη Περικλή Τόλλια (Χρήστος Πλαΐνης), όλο το επεισόδιο όμως ήταν φοβερό κα ανατριχιαστικό.

Μας αρέσει πολύ όταν έχουμε περισσότερες σκηνές με τον Κωνσταντή και τη Δρόσω, και αυτό φαίνεται στο Twitter, υπάρχουν όμως και στιγμές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και άλλοι χαρακτήρες.

Ο Νικηφόρος για παράδειγμα, υπήρξε ένας από τους αγαπημένους μας ήρωες στην πρώτη σεζόν της σειράς και πραγματικά κρεμόμασταν από τα χείλη του κάθε φορά που μιλούσε στην Ασημίνα, για τον έρωτά τους και το πόσα πράγματα θα κάνανε μαζί. Ακόμη και μετά την απιστία του τον συμπαθούσαμε γιατί έδειχνε πραγματικά μετανιωμένος.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Δούκας δεν ήταν πια στο σπίτι κι εκείνος όσο μεγάλωνε τόσο γινόταν ίδιος ο πατέρας του. Δεν περιμέναμε ποτέ στο παρελθόν πως θα λέγαμε καλά λόγια για τον Κωνσταντή, όντας το κακό παιδί, όμως ο Νικηφόρος πλέον τον έχει ξεπεράσει σε όλα τα επίπεδα κακίας. Και το Twitter αυτά δεν τα ανέχεται.

Κάθε φορά που ο Νικηφόρος κάνει κάτι που δεν εγκρίνεται από το τηλεοπτικό κοινό, το Twitter παίρνει φωτιά και δεν τον αφήνει σε ησυχία. Κάτι παρόμοιο συνέβη και εχθές σε μία σκηνή που βρέθηκαν μαζί Κωνσταντής, Νικηφόρος και Ασημίνα.

Από το trailer όμως για το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να γίνει μεγάλη «μάχη» που το ζεύγος Σεβαστού μαθαίνει πως Κωνσταντής-Δρόσω είναι ζευγάρι.

Δες το βίντεο παρακάτω και τα tweets στη gallery που ακολουθεί.