Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από πολλές βουτιές, κέρδισαν.

Μετά από ίντριγκες, τσακωμούς και αρκετές «εσωτερικές» εντάσεις μεταξύ κόκκινων και μπλε παικτών αντίστοιχα, οι ομάδες κατευθύνθηκαν για ακόμη μια φορά προς τον υδάτινο στίβο μάχης. Το σημερινό έπαθλο είναι έπαθλο επικοινωνίας και όποια ομάδα το κερδίσει θα χαρεί διπλά αφού και θα απολαύσει ένα πιάτο μουσακά και θα ρίξει κλεφτές ματιές στον… έξω κόσμο.



Οι μπλε παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν γράμματα από την οικογένειά τους, ενώ αν οι κόκκινοι κερδίσουν θα διαβάσουν επιπλέον αφιερώσεις και θα δουν φωτογραφίες και αφιερώσεις φίλων. Αφού στο χθεσινό αγώνισμα νικητές βγήκαν οι μπλε παίκτες, καταλαβαίνεις πως σήμερα έχουν μπει στο στίβο γεμάτοι ενέργεια, άλλωστε έφαγαν τη σοκολατόπιτα και τη γαλατόπιτα τους εχθές. Το σημερινό παιχνίδι φαίνεται πως δεν χρειάζεται γεμάτο στομάχι, ή καλή συνεργασία, αλλά είναι περισσότερο «επιθετικό» θα λέγαμε.

Οι παίκτες πρέπει να ισορροπήσουν πάνω σε μια λεπτή ξύλινη μπάρα και σκοπός τους είναι να ρίξουν τον αντίπαλο με τις επιθέσεις τους. Άραγε ποια ομάδα θα χαρεί το έπαθλο επικοινωνίας;

Το μόνο σίγουρο είναι πως με το μένος που θρέφει η μια ομάδα για την άλλη αυτό το παιχνίδι μοιάζει και επικίνδυνο. Ήδη οι πτώσεις των παικτών μας έχουν κόψει την ανάσα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, μια ομάδα φέρνει το δέκατο πόντο και το αποτέλεσμα θα σε γεμίσει και εσένα ερωτήματα.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.