Chrissy Teigen: Συγκινεί με το post για τον αδικοχαμένο της γιο

Chrissy Teigen: Συγκινεί με το post για τον αδικοχαμένο της γιο

Το post που έκανε 5μήνες μετά τη αποβολή που είχε.

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν η Chrissy Teigen με ένα της post στο Instagram που περιείχε και τις πιο σπαραξικάρδιες φωτογραφίες, αποκάλυψε πως είχε χάσει το παιδάκι στο οποίο ήταν έγκυος. Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της, John Legend θα γινόταν μαμά για τρίτη φορά, όμως δυστυχώς το μωράκι της δεν τα κατάφερε.

Λίγες εβδομάδες πριν την αποβολή η Teigen ενημέρωσε τους fans της πως θα παραμείνει στο κρεβάτι εξαιτίας του πλακούντα της που όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν αρκετά ώριμος και θα έπρεπε να διαχειριστεί την αιμορραγία που είχε εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά όταν πριν λίγες ημέρες η Chrissy βρέθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατό για να σταματήσουν την αιμορραγία και να κρατήσουν υγιή την μαμά και το αγέννητο μωρό της.

Τελικά, έχοντας μόλις μπει στο τρίτο τρίμηνο της κύησης της, η Teigen αναγκάστηκε να γεννήσει τον μικρό Jack, αλλά οι επιπλοκές δεν άφησαν το μωρό να επιζήσει. Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, η σεφ και σύζυγος του John Legend κρατά στην αγκαλιά της το νεκρό παιδί της και δηλώνει:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα. Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Στις αρχές Φεβρουαρίου και αφού η Chrissy Teigen αποκάλυψε πως θα έκανε χειρουργείο για την ενδομητρίωση μας ενημέρωσε πως ο Φεβρουάριος ήταν ο μήνας που θα γεννούσε υπό άλλες συνθήκες. Και εχθές έκανε το post που μας συγκίνησε πιο πολύ από όλα.

Η 35χρονη έκανε ένα story στο οποίο φορούσε ένα βραχιόλι στο χέρι της δίπλα σε αυτά των Luna και Miles, το οποίο έγραφε «Jack» και το caption να αναφέρει: «Σήμερα θα ήταν η μέρα που θα γεννιόσουν. Σε αγαπάμε για πάντα».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.