Survivor: Ανησυχία για την υγεία του James

Survivor: Ανησυχία για την υγεία του James

Τι έπαθε ο αρχηγός της μπλε ομάδας;

Κι αν νόμιζες πως η κόντρα μεταξύ των μπλε παικτών στο Survivor θα σταματούσε κάπου εδώ, έκανες λάθος. Η ομάδα έχει διχαστεί και έχει χωριστεί πια σε δύο κομμάτια, ένα της Ελευθερίας- Αλέξη και Chris και των υπόλοιπων παικτών. Εν τω μεταξύ μετά τις νέες προσθήκες στις ομάδες κυριαρχεί ένας πανικός με την Μαριανέλα να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αφού ο πρώην της και η νυν του μπήκαν στο παιχνίδι.



Ο Chris είπε στον Γιώργο Λιανό πως η… σκιά εξαφανίστηκε από την ομάδα τους κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος. Όπως τόνισε και ο Αλέξης θα βρουν μια λύση για να πορευτούν σαν ομάδα, τώρα οι υπόλοιποι παίκτες τι έχουν να πουν για αυτό, θα το μάθουμε στη συνέχεια.



Λοιπόν, αφού όλα μοιάζουν πια με βομβαρδισμένο τοπίο, σήμερα, με ακόμη μια απρόοπτη εξέλιξη τόσο οι παίκτες, όσο και οι τηλεθεατές τρομοκρατήθηκαν. Συνέβη κάτι που κανένας δεν περίμενε και φυσικά αναφερόμαστε στην κατάσταση της υγείας του αρχηγού James.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε και οι παίκτες βρέθηκαν στο στίβο μάχης με τον Γιώργο Λιανό να τους καλησπερίζει ωστόσο κάπου εκεί είδαμε τον James να αποχωρεί με γοργό ρυθμό και να κουρνιάζει πίσω στα φυτά. Αμέσως οι συμπαίκτες του έτρεξαν στο πλευρό του.

Όπως καταλάβαμε- και όπως ο ίδιος είπε στον παρουσιαστή- νιώθει έναν έντονο πόνο στο στομάχι του με αποτέλεσμα να κάνει εμετό. Σήμερα δεν θα αγωνιστεί και είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών.

Δες περισσότερα στο video παρακάτω: