Το νέο σπάνιο βίντεο της Meghan Markle με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το νέο σπάνιο βίντεο της Meghan Markle με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Meghan δεν κρύβει την χαρά της που είναι έγκυος ξανά.

Πριν από δέκα περίπου ημέρες, ανήμερα στην γιορτή των Ερωτευμένων, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωνε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού στο περιοδικό People.

Την εγκυμοσύνη αυτή, οι Sussexes ανακοίνωσαν με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο τους και τον μακροχρόνιο φωτογράφο τους, Misan Harriman.



Kαι μόλις σήμερα, η Meghan και ο Harry έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως θα γίνουν γονείς ξανά.
Οι Sussexes, εμφανίστηκαν σε ένα promo του Spotify για να προωθήσουν το δικό τους Archewell podcast κι εκεί θαυμάσαμε την λάμψη της 39χρονης Markle, ούσα έγκυος στο rainbow μωρό της, το μωρό δηλαδή που ήρθε μετά την αποβολή που είχε το καλοκαίρι.

Meghan και Harry κάθονται στο σαλόνι τους στο Montecito της Kαλιφόρνια και σημαδιακά ίσως, η δούκισσα φοράει μπλε floral φόρεμα από τον οίκο Oscar de la Renta.

«Χρησιμοποιούμε το podcast για να δημιουργήσουμε ισχυρές συνομιλίες που εμπνέουν, δοκιμάζουν και εκπαιδεύουν. Φτιάξαμε το Archewell audio για να είμαστε σίγουροι πως θα ακουστούν φωνές που δεν είχαν ακουστεί. Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα μοιράζεται και θα εμψυχώνει τους πάντες για να μοιραστούν τις ευαισθησίες τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

Δες τα στιγμιότυπα του βίντεο παρακάτω.