Η πρώην του πρίγκιπα Harry είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η πρώην του πρίγκιπα Harry είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Ακόμη μια εγκυμοσύνη για το Hollywood και το 2021.

Πριν από δύο εβδομάδες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, και δεν μπορούμε να σου περιγράψουμε πόσο μεγάλη ήταν η χαρά μας όταν το μάθαμε. Μετά την απώλεια που βίωσε το ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο, η εγκυμοσύνη αυτή ήρθε σαν δώρο θεού, και πραγματικά ήταν η πιο όμορφη είδηση ολόκληρου του μήνα.

Ο Harry όμως δεν είναι ο μόνος που πρόκειται να γίνει μπαμπάς. Η πρώην –για μικρό χρονικό διάστημα- σύντροφός του είναι κι εκείνη έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της. «Κάναμε τον Αύγουστο τη συναυλία στο Λονδίνο (ήταν διαθέσιμη σε live streaming για τους fans). Ήμουν έγκυος και δεν είχα ιδέα. Ήταν [περίπου] η στιγμή που ο Caspar και εγώ φύγαμε για λίγο όταν μας επιτράπηκε για την ενός έτους επέτειο μας, και τότε ήταν που το μάθαμε. Ήταν τρελό γιατί ήταν η επέτειος ενός έτους. Και δεν ήταν καν αυτό το σχέδιο μας. Η σκέψη της εγκυμοσύνης δεν έμοιαζε να είναι πραγματικότητα. Το να μείνω έγκυος με έκανε να νιώθω ανθρώπινη. Θέλω μια καλύτερη λέξη από τη γυναικεία, έχω καμπύλες που δεν είχα ποτέ πριν. Το απολαμβάνω. Ο άντρας μου το απολαμβάνει».

«Στην πραγματικότητα άλλαξα από το να είμαι φαντασμένη και να αναρωτιέμαι πόσο υγιεινές είναι οι σαλάτες μου και το πρωινό μου, να τρώω ξηρούς καρπούς και σπόρους και το μόνο που ήθελα ήταν μπέργκερ. Και ήμουν κάπως τρομοκρατημένη, ξαφνικά ήθελα όλα τα κακά πράγματα! Ό, τι έκανε αυτό το μωρό όταν ανέλαβε το σώμα μου ήταν, να με κάνει να σκέφτομαι πως δεν θέλω μπρόκολο, σπανάκι, λαχανίδες. Ήθελα απλώς ζάχαρη και υδατάνθρακες», ανέφερε η 34χρονη.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μητέρα - αλλά επίσης θέλω να διασφαλίσω ότι θα συνεχίσω να δουλεύω», πρόσθεσε. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στις περιοδείες. Ήμουν στο στούντιο τις περισσότερες μέρες και είμαι ενθουσιασμένη για την πρόκληση. Θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία».

Δες στη gallery για ποια τραγουδίστρια και πρώην του πρίγκιπα Harry μιλάμε.