Η διάσημη ηθοποιός γέννησε και αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Η διάσημη ηθοποιός γέννησε και αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Μας έδειξε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram.

Η εγκυμοσύνη της star ήταν μία από αυτές που μας εξέπληξαν μέσα στο 2020 και που μας ενθουσίασαν επίσης. Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της την έκανε μέσω Instagram τον Σεπτέμβριο του 2020 όπου και είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού της. Μπορεί να μην θυμάσαι ούτε τη στιγμή, ούτε το φύλο του μωρού, θα το μάθεις όμως και θα το δεις στη gallery παρακάτω.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς This Is Us, έγινε μανούλα για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Taylor Goldsmith. Η γνωριμία της με τον αγαπημένο της, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είχε γίνει στο Instagram, μιας και εκείνος είναι μουσικός. H 36χρονη είχε αγοράσει ένα δίσκο του, είχε δημοσιεύσει την φωτογραφία στο Instagram, εκείνος είδε το ποστ, της έστειλε ένα τρυφερό σημείωμα, αντάλλαξαν μηνύματα και βγήκαν ραντεβού.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της ηθοποιού που παλαιότερα ήταν παντρεμένη με τον επίσης μουσικό Ryan Adams με τον οποίο δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Η 36χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τον ερχομό του μωρού της μέσα από το account της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτό με το μωράκι της και γράφοντας το πιο γλυκό caption σε αυτή.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από πέντε μήνες, η ηθοποιός περίμενε αγοράκι, και αυτή τη στιγμή διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. «Ο Gus είναι εδώ. Το γλυκό μας αγόρι, August Harrison Goldsmith. Ήταν έγκαιρος και έφτασε ακριβώς στην προθεσμία του, δίνοντας πολύ χαρά στους γονείς του. Ήμασταν έτοιμοι να ερωτευτούμε με κάθε είδους ολοκαίνουργιους τρόπους, αλλά αυτό ξεπερνά τα πάντα, όλα αυτά που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Μ + Τ».

Αγοράκι λοιπόν για τη διάσημη ηθοποιό, η οποία απλά είναι ξετρελαμένη με τον ερχομό του γιου της. Είναι πάντως πραγματικά ένας γλύκας, και πρέπει να δεις τη φωτό του στη gallery που ακολουθεί.