Ο σύντροφος της Άννας- Μαρίας του Survivor έκανε μια απρόσμενη κίνηση στο Instagram

Ο σύντροφος της Άννας- Μαρίας του Survivor έκανε μια απρόσμενη κίνηση στο Instagram

Τι συμβαίνει με τον σύντροφο της Άννας- Μαρίας Βέλλη.

Η Άννα – Μαρία Βέλλη, είναι ένα από τα κορίτσια του Survivor που έχουν ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Κι ενώ στο πρόσφατο επεισόδιο του Survivor είδαμε την παίκτρια να έρχεται κοντά με τον Νίκο, έξω από το παιχνίδι, ο σύντροφός της έκανε μια αναπάντεχη κίνηση.

Σύμφωνα με το Πρω1νό, ο Αρκάδιος Σβολάκης, ο 32χρονος αγαπημένος της Youtuber, έκανε unfollow από εκείνη στο Instagram, ενώ η Άννα- Μαρία, που δεν έχει κινητό στην παραλία συνεχίζει να τον ακολουθεί.



Η σχέση της Άννας- Μαρίας με τον Αρκάδιο ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα κι εκείνος βρισκόταν ήδη εκεί καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Σβολάκης και Βέλλη έμειναν μαζί για έξι χρόνια και χώρισαν το 2016, ενώ κατόπιν η Βέλλη υπήρξε για έξι χρόνια ακόμα ζευγάρι με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή.

Μετά τον χωρισμό της με τον Μακρή, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε, σύμφωνα με το ΟΚ!, να επιστρέψει στην αγκαλιά του παιδικού της έρωτα και το ζευγάρι πέρασε όλο το καλοκαίρι μαζί στα ελληνικά νησιά.
Όλα αυτά, μέχρι τον Δεκέμβριο οπότε η Άννα Μαρία πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor.