Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η δολοφονία και η προσπάθεια διαφυγής από το Διαφάνι

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η δολοφονία και η προσπάθεια διαφυγής από το Διαφάνι

Η μονομαχία αυτή θα έχει μόνο έναν νικητή.

Αν πίστευες πως τα έχεις δει όλα στις Άγριες Μέλισσες έκανε λάθος. Μπορεί το μείζον θέμα που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή να είναι η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω και τι θα απογίνει από εδώ και στο εξής, έρχεται όμως μια μονομαχία και μια δολοφονία να ταράξει τα νερά στο Διαφάνι.

Εχθές το βράδυ λίγο πριν το επεισόδιο ολοκληρωθεί είδαμε τον Βόσκαρη να επιστρέφει στο σπίτι του με ματωμένο πουκάμισο κάτι που προμήνυε έναν θάνατο. Κι έχοντας ήδη δυστυχώς διαβάσει προηγούμενα spoiler ξέραμε ποιας είναι το αίμα στο πουκάμισο του. Ο Βόσκαρης σκότωσε τη μία και μοναδική μάρτυρα που θα μπορούσε να τον κλείσει μέσα, τη Μαρία Μαδούρου, βγάζοντας τη έτσι από τη μέση.

Με ένα flashback του αφηρημένου Βόσκαρη είδαμε τι της έκανε ενώ η αντίδραση της Ελένης στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να είναι έντονη. Η Ελένη θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό της για τη δολοφονία της Μαρίας και κατηγορεί την ίδια με σκληρά λόγια όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο.

Δεν είναι όμως αυτό το spoiler, αφού ξέραμε εδώ και καιρό πως η Μαρία Μαδούρου θα δολοφονηθεί από τον Βόσκαρη. Μια ακόμη μονομαχία αναμένεται να εξελιχθεί στο Διαφάνι, με πρωταγωνιστές σε αυτή τον Δούκα και τον Θέμελη. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη Δόμνα να αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Θέμελης είναι ο πατέρας του Μελέτη, και αυτό ο Σεβαστός δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι.

Η μονομαχία θα είναι σκληρή και θα έχει μόνο έναν νικητή. Δες στο βίντεο όλα όσα αποκάλυψε το Πρωινό για το spoiler.