6 ζευγάρια που ο έρωτάς τους ξεκίνησε μέσα σε ριάλιτι

6 ζευγάρια που ο έρωτάς τους ξεκίνησε μέσα σε ριάλιτι

Η αγάπη ήρθε στο ριάλιτι.

Ήταν η χρονιά του Fame Story. Ο Κώστας Καραφώτης έπιανε αγκαλιά την τότε παντρεμένη Μάρω Λύτρα και τραγουδούσαν μαζί το απόλυτο πια «Μίλα Μου» και όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα μεγάλο και δυνατό.

Η σχέση αυτή δεν προχώρησε ποτέ, τουλάχιστον οι δύο πρωταγωνιστές της, προσπάθησαν να μην της δώσουν άλλη βαρύτητα και άφησαν το τηλεοπτικό κοινό απλά να κάνει τα σενάριά του για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους.

Το Fame Story 2 έπαιζε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη σεζόν 2003-2004 και πλέον μοιάζει τόσο μακρινό που λίγο αγχωνόμαστε για το πόσα χρόνια έχουν περάσει, αλλά και πόσο γρήγορα πέρασαν.

Από την άλλη, τα τελευταία χρόνια, τα ριάλιτι έχουν επιστρέψει στη ζωή μας. Και τα ζευγάρια που γεννήθηκαν σε αυτά έχουν επίσης επιστρέψει.



Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο ζευγάρι που είδε τον ερωτά του να ανθίζει σε ένα ριάλιτι. Υπάρχουν ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε ριάλιτι και είναι ακόμα μαζί. Υπάρχουν και άλλα που η φλόγα έσβησε όταν έσβησαν και οι κάμερες. Παρακάτω θα βρεις τα πιο διάσημη ζευγάρια σε ριάλιτι.