Survivor: Σάκης- Μαριαλένα ήρθαν πιο κοντά και έχουμε όλο το παρασκήνιο

Survivor: Σάκης- Μαριαλένα ήρθαν πιο κοντά και έχουμε όλο το παρασκήνιο

Ήρθαν πιο κοντά!

Η νέα προσθήκη των παικτών έφερε μεγάλες αναταράξεις τουλάχιστον στη μπλε ομάδα. Η Μαριαλένα βρίσκεται στο παιχνίδι από την πρώτη κιόλας στιγμή και στα νέα πρόσωπα που μπήκαν στο Survivor ήταν ο πρώην της και η… νυν του. Ακόμη κι αν η ιστορία του έρωτά τους έχει τελειώσει, φαίνεται πως ακόμη τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Φυσικά για αυτό υπάρχουν αποδείξεις!

Υπάρχουν σίγουρα πολλά θέματα για τα οποία πρέπει να μιλήσουν, όπως οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να λύσουν αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις όπως υποστήριξε ο Σάκης. Σίγουρα έχουν ζήσει πολλά στο παρελθόν και όλοι έχουν παρατηρήσει πως έρχονται πιο κοντά, μη ξεχνάς άλλωστε πως πρόσφατα είδαμε τον Σάκη να χαϊδεύει στη φωτιά τη Μαριαλένα και ναι, έχουμε δει να της αφιερώνει νίκες και να της ρίχνει φλογερά βλέμματα. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως ήταν μαζί 2 χρόνια!

Όπως αποκάλυψε στην πρώην αγαπημένη του, του έγινε η πρόταση να μπει στο παιχνίδι και το μόνο που σκεφτόταν ήταν πώς θα της εξηγήσει ότι δεν θέλει να την αποσυντονίσει και να της δημιουργήσει προβλήματα.Οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά στο σημερινό επεισόδιο και μάλιστα έκαναν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και πράγματι εκείνη καταλαβαίνει πως οι προθέσεις του δεν είναι πονηρές.



Η Χριστίνα από την άλλη, όπως λέει μετά τη σύντομη σχέση τους δεν ξέρει τι επαφές είχαν κρατήσει οι δύο τους. Είχαν κάτι στο παρελθόν και δεν την πειράζει που τους βλέπει να μιλούν μαζί στην παραλία. Λοιπόν, εσύ θα μπορούσες να διαχειριστείς κάτι τέτοιο;

Όπως ακούσαμε πάντως από τον Chris, η Μαριαλένα χώρισε από τον Σάκη λίγο πριν το casting του Survivor. Μάλιστα ήταν η αφορμή αυτός ο χωρισμός να μπει στο παιχνίδι. Φαντάζεσαι λοιπόν πώς είναι να ντον βλέπει πάλι μπροστά της;

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις: