Η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το Survivor και τα tweets ήταν γεμάτα χιούμορ

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το Survivor και τα tweets ήταν γεμάτα χιούμορ

20 tweets από την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Μετά από πέντε ολόκληρες υποψηφιότητες προς αποχώρηση, η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το νησί του Survivor.
Η βραδιά ξεκίνησε με ένα απαιτητικό αγώνισμα με τους Κόκκινους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Στο συμβούλιο του νησιού η αγωνία ήταν μεγάλη για τη Σοφία και τη Μαριάνθη που πίστευαν πως μία από τις δύο θα δει την πόρτα εξόδου μέχρι ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει το όνομα της παίκτριας που θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι υποψήφιες, Ανθή Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη άκουσαν τελικά από το στόμα του Γιώργου Λιανού, πως από το κοινό αποφάσισε πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor 4.

Η Ανθή φάνηκε να μην πιστεύει και η ίδια πως ήταν η ώρα της να φύγει αλλά στο Twitter στήθηκε πάρτι κανονικό.



«Νιώθω κάπως περίεργα. Στεναχωριέμαι που τελειώνει όλο αυτό, αλλά παράλληλα χαίρομαι. Χαίρομαι και για τις συμπαίκτριές μου που μένουν και για την ομάδα που θα δυναμώσει, επειδή είναι καλύτερες αγωνιστικά» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει έναν προς έναν τους συμπαίκτες της.

Δες τα tweets που μας έκαναν να χαμογελάσουμε, παρακάτω. Περίπου 50.000 tweets γράφτηκαν για το Survivor και πάνω από 10.000 αφορούσαν στο hastag #ανθη.