Κάτια Ταραμπάνκο: Μπήκε στην κουζίνα και δεν φαντάζεσαι τι έφτιαξε

Κάτια Ταραμπάνκο: Μπήκε στην κουζίνα και δεν φαντάζεσαι τι έφτιαξε

Το ταλέντο της τελικά δεν βρίσκεται μόνο στο να ποζάρει.

Την Κάτια Ταραμπάνκο τη γνωρίσαμε πριν από δυόμιση χρόνια μέσα από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Η 24χρονη καλλονή εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και φυσικά κέρδισε άμεσα μια θέση στο bootcamp και στη συνέχεια του GNTM. Μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά με αρκετά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Ήταν τόσο έντονη που φυσικά δεν έλειψαν οι κόντρες στο σπίτι με τις άλλες κοπέλες. Η Κάτια είχε αποκτήσει το δικό της fan club, το οποίο την ακολουθεί πιστά και είναι πράγματι μία πολύ όμορφη κοπέλα με έντονη προσωπικότητα. Πρόσφατα, τη βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το Survivor 4.

Ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας των διασήμων, η οποία έφερνε πάντα νίκη στην ομάδα της, όμως ένα πρόβλημα με την υγεία της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι και κάπως έτσι επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα. Το κορίτσι αυτό έχει πολλά ταλέντα όπως έχουμε δει και τώρα ανακαλύψαμε ακόμη ένα.

Μετά τη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ του γιου του Γιάννη Πλούταρχου, η Κάτια αποφάσισε να μας δείξει και τις μαγειρικές ικανότητές της. Σε ένα story που ανέβασε πριν από μερικές ώρες, η νικήτρια του GNTM, μας έδειξε πως φτιάχνει υπέροχο κοτόπουλο με μανιτάρια, πιπεριές και κρέμα γάλακτος.

Και δεν θα σου το κρύψουμε το λιγουρευτήκαμε έτσι που το είδαμε μέσα στο βίντεο, Μήπως να μας έστελνε κάτι;