Ο Ντάνος αποκάλυψε το λάθος που πιστεύει πως γίνεται στο φετινό Survivor

Ο Ντάνος αποκάλυψε το λάθος που πιστεύει πως γίνεται στο φετινό Survivor

Τι ενοχλεί τον Ντάνο στο Survivor;

Προσκεκλημένος στο The2NightShow του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor στον Skai του 2018, μίλησε όπως ήταν φυσικό για το φετινό Survivor που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Ο Ντάνος όπως τον γνώρισαν και τον αγάπησαν όλοι μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχε κάνει για να παρουσιάσει το Survivor, οι οποίες δεν προχώρησαν τελικά.

«Είχαμε κάνει συζητήσεις τηλεφωνικές, δεν προχώρησε. Ήταν ένα μήνα πριν ξεκινήσει, είχαμε πει κάποιες λεπτομέρειες αλλά δεν προχώρησε. Ο Γιώργος Λιανός κούμπωσε στο φετινό Survivor. Του αξίζει ένα μπράβο και του ταιριάζει», δήλωσε ο Ντάνος, ο οποίος μίλησε και για το υποκοριστικό του αυτό και για το αν τον ενοχλεί:

«Προσωπικά δεν με πειράζει. Το είχα από μικρός. Εκ των πραγμάτων έχει συνδεθεί με το παιχνίδι. Αυτό που βιώσαμε το βιώσαμε στην αυθεντικότητά του. Προσωπικά έχω ζήσει τόσο έντονες στιγμές εκεί και η σύνδεσή μου με το παιχνίδι δεν με ενοχλεί καθόλου αλλά κάνω και άλλα πράγματα. Δεν έμεινα εκεί».



Πάντως, ο Αγγελόπουλος, δεν απέκλεισε το να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο σε ένα all star Survivor αλλά εξήγησε το γιατί θα δυσκολευόταν:

Δεν ξέρω. Είναι σίγουρα κάτι πιο ενδιαφέρον, επειδή όμως έχω προχωρήσει και δεν είναι ότι θέλω να ξεχάσω, έχω κάνει πράγματα που ίσως να μην μου επιτρέπουν».

Tι ενοχλεί όμως τον Ντάνο στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης; Διάβασε τη gallery.