Kristen Stewart: Τη βλέπουμε ξανά ως Diana και η ομοιότητα είναι τρομακτική

Kristen Stewart: Τη βλέπουμε ξανά ως Diana και η ομοιότητα είναι τρομακτική

Είναι απίστευτο το πόσο της μοιάζει.

Τον περασμένο Ιούνιο μάθαμε για τη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, με πρωταγωνίστρια στον ρόλο της πριγκίπισσας του λαού την Kristen Stewart. Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα του Deadline, η ταινία «καλύπτει ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν η Diana αποφασίζει ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν λειτουργεί, και ότι πρέπει να απομακρυνθεί από το μονοπάτι που είχε μπει για να γίνει κάποια μέρα βασίλισσα», ανέφερε ο Pablo Larraín, σκηνοθέτης της ταινίας.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει και έχουμε ήδη δει την πρώτη εικόνα της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana. Ακολουθεί μια σύνοψη της ταινίας, σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín: Δεκέμβριος 1991: Ο γάμος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει από καιρό κρυώσει. Αν και οι φήμες για τις απιστίες και το διαζύγιο αφθονούν, η ειρήνη επιβάλλεται για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο Sandringham Estate. Υπάρχουν φαγητό και ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι. Φέτος, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Η ταινία ακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Norfolk και αποφασίζει να αφήσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Οι Timothy Spall, Sally Hawkins και Sean Harris πρωταγωνιστούν επίσης.



Μερικές ώρες πριν κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, και εκ πρώτης όψεως για ακόμη μια φορά νομίζαμε πως βλέπουμε την πραγματική Lady Di. «Η ταινία Spencer είναι μια βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Νταϊάνα σε ένα καθοριστικό σημείο της ζωής της. Είναι ένας φυσικός ισχυρισμός του αθροίσματος των τμημάτων της, που ξεκινά με το δεδομένο όνομά της. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Νταϊάνα προσπαθεί να κρατήσει τι σημαίνει το όνομα Spencer για αυτήν», είχε αναφέρει η Kristen.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Μέχρι τότε όλοι ελπίζουμε ότι αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να πάμε ξανά σε πραγματικούς κινηματογράφους.


https://www.instagram.com/p/CLundB7HLwx

Δες τη φωτό της Kristen στη gallery παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CLumULrhq1d