Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ: Δες το πρόσωπό της

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ: Δες το πρόσωπό της

Η ανάρτηση που έκανε γέμισε με τα σχόλια των followers της.

Η δύναμη του μακιγιάζ είναι σαφώς μεγάλη. Δε χρειάζεται καν να μπούμε στη διαδικασία να εξιστορήσουμε περιστατικά τόσο διάσημων ανθρώπων όσο και δικών μας, κατά τα οποία παρατηρήσαμε μεγάλη διαφορά στο πριν και το μετά. Αλλά αυτός είναι και ο σκοπός του makeup που δίνει πια τη δυνατότητα ακόμα και του να αλλάζεις οπτικά τα φυσικά σου χαρακτηριστικά.

Οι γυναίκες που εργάζονται στον χώρο του θεάματος ειδικά θα χρησιμοποιήσουν επανειλημμένως τη βοήθεια του μακιγιάζ κι αυτό γιατί ο χώρος είναι τέτοιος που ανέκαθεν απαιτούσε λάμψη.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία ηθοποιός πραγματικά πολύ όμορφη. Μπορεί να την έχουμε δει πολλές φορές με τέλειο μακιγιάζ και να έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό, ωστόσο η ίδια τολμάει να δημοσιεύει και περιπτώσεις που δεν έχει ίχνος makeup πάνω της.




Αυτήν τη φορά, δημοσίευσε δύο selfies που εντυπωσίασαν το κοινό. Δεν είναι μόνο ότι αποδεικνύουν ότι δε χρειάζεται μακιγιάζ, αλλά σε κάνει να εκτιμάς και τις παραμικρές λεπτομέρειες, όπως μερικά διακριτικά και πολύ γοητευτικά σημάδια του χρόνου.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις νέες φωτογραφίες.