Νικολέττα Ράλλη: Η αποκάλυψη για τα κιλά της εγκυμοσύνης που πρέπει να διαβάσεις

4 SHARES

Ίσως και να ταυτιστείς μαζί της.

Τον περασμένο Ιούνιο η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Ανδρούτσο. Η μικρή Σοφία έχει αλλάξει τη ζωή της παρουσιάστριας και όπως βλέπουμε μέσα από τα stories της όλη την περίοδο της καραντίνας την έχει περάσει με την κόρη της και τον σύντροφο της.

Και αναρωτιόμαστε υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από αυτό; Η παρουσιάστρια έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της, και κάθε τόσο τη βλέπουμε σε φωτογραφίες μέσα από το Instagram account της μαμάς της. Κάθε εβδομάδα η Νικολέττα κάνει μέσα από το Instagram της Q&A, όπου και απαντάει στις ερωτήσεις ή τους προβληματισμούς των fans της.

Ένα τέτοιο q&a ξεκίνησε κι εχθές λοιπόν, κι εντοπίσαμε μια ερώτηση που ενδιαφέρει όλες όσες έγιναν μανούλες (ή θα γίνουν) πρόσφατα. Τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι ένα κεφάλαιο που απασχολεί πολλές γυναίκες. Και αν αυτά έχουν συνδυαστεί και με την καραντίνα, τότε τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα.

Η καραντίνα είναι μία δύσκολη περίοδος για να κάνεις δίαιτα, όμως αν θες να το προσπαθήσεις χρειάζεσαι προσήλωση και εσωτερική δύναμη. Μια τέτοια ερώτηση λοιπόν δέχτηκε για τα κιλά εγκυμοσύνης η Νικολέττα Ράλλη. Μια φαν της τη ρώτησε πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της, με την παρουσιάστρια να λέει πως δεν τα έχασε όλα και τώρα έχει μπει σε διαδικασία διατροφής.

Βέβαια στο παρελθόν που της είχε γίνει ξανά η ερώτηση αυτή, η Νικολέττα είχε πει πως είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να σε απασχολεί, ειδικά όταν είσαι νέα μανούλα. Τα κιλά θα φύγουν αν τρέφεσαι σωστά και δεν τσιμπολογάς και τότε θα είσαι διπλά ευτυχισμένη.

Δες την απάντηση της Νικολέττας στη gallery παρακάτω.

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ