Ποιος Channing Tatum; Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο

Ποιος Channing Tatum; Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο

Η ίδια κοινοποίησε τις πιο ωραίες φωτογραφίες τους.

Ένα άρθρο στάθηκε αφορμή για τη διάσημη τραγουδίστρια για να γνωστοποιήσει τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο. Μπορεί το 2020 να έκανε αρκετές προσπάθειες να τα βρει ξανά με τον πρώην της, όμως η χρονιά που έφυγε την άφησε single. Ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχαμε μέχρι και πριν μερικά 24ωρα. Να όμως που η τραγουδίστρια όχι μόνο δεν είναι single, όχι μόνο έχει ξεπεράσει τον πρώην της, αλλά είναι και σε σχέση ξανά.

Ναι ναι, καλά διαβάζεις, σε σχέση. Η 32χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να κάνει γνωστή τη σχέση της έπειτα από ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και την έδειχνε να τρώει με τον νέο της σύντροφο, και οι φωτογραφίες της ήταν πραγματικά τραγικές. Και δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια.

Δεν την ενόχλησε τόσο το γεγονός πως την εντόπισαν με τον νέο της σύντροφο, όσο η φωτογραφία που χρησιμοποιήσαν οι παπαράτσι για να βγάλουν το εν λόγω κείμενο. Στη φωτό λοιπόν η γωνία λήψης ήταν τόσο κακή που μέχρι και η ίδια απόρησε και περιέγραψε τον εαυτό της ως εξής: «Μοιάζω σαν έναν ηλικιωμένο που έχει μια βάρκα και μεγαλώνει τα μαλλιά του μόνος του, σε ένα παλιό ξεπερασμένο κούρεμα».

Φυσικά συνέχισε να γράφει στο caption των φωτογραφιών της, μέχρι που είπε κάτι απίστευτα θεϊκό: «Κάπως έτσι λοιπόν εγώ και ο Max σκεφτήκαμε πως αξίζετε κάποιες καλύτερες πόζες μας, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κρύβεστε πίσω από αυτοκίνητα και θάμνους», και απλά τη χειροκροτούμε.

Η Jessie J και ο Channing Tatum που μας άρεσαν πολύ σαν ζευγάρι όταν μάθαμε πως είναι μαζί, μπορεί να μην κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους, όμως η 32χρονη δεν σταμάτησε να ψάχνει τον έναν και μοναδικό. Και φαίνεται πως τον βρήκε στα μάτια του Max Pham Nguyen.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.DPG Network