Ο διάσημος παρουσιαστής παραιτήθηκε μετά από 16 χρόνια στο ίδιο κανάλι

Ο διάσημος παρουσιαστής παραιτήθηκε μετά από 16 χρόνια στο ίδιο κανάλι

Το τέλος της συνεργασίας ήρθε μετά από 16 χρόνια.

Η αποχώρηση αυτή του διάσημου παρουσιαστή μετά από 16 ολόκληρα χρόνια δεν ήταν αναμενόμενη. Κεντρικός παρουσιαστής με πολλές αποκλειστικές επιτυχίες, χρεώνει στον covid19 την απόφασή του να στραφεί σε μια καινούργια καριέρα.

Ο ίδιος έγραψε την ημέρα αποχώρησής του από το κανάλι που τον φιλοξένησε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα τονίζοντας:

«Πέρασα αξέχαστα, λατρεύω να είμαι παρουσιαστής εδώ αλλά ο covid με έπεισε πως είναι αδύνατον να κάνω συνεντεύξεις με διάσημους σταρ με αυτόν τον ιδιωτικό τρόπο με τον οποίο το έκανα μέχρι σήμερα. Αποφάσισα να κυνηγήσω νέες ευκαιρίες. Φεύγω με ευγνωμοσύνη και γεμάτη καρδιά και σκέφτομαι τις εμπειρίες και τις τις φιλίες ζωής που έκανα στη διαδρομή μου στο κανάλι. Έχω ξεκινήσει νέα projects και θα τα μάθετε σύντομα».



Μιλάμε για τον κεντρικό παρουσιαστή του Lifstyle δελτίου του Ε! Που φεύγει από το κανάλι μετά από 16 χρόνια. Το NBC, αδερφό κανάλι του Ε, έχει οικονομικά προβλήματα από την αρχή της πανδημίας και έχουν ήδη γίνει απολύσεις και μειώσεις στο προσωπικό μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στο ίδιο κανάλι προβλήθηκε για πάνω από μια δεκαετία το ριάλιτι των αδερφών Kardashian, στις οποίες είχε επίσης ζητηθεί να μειώσουν τους μισθούς που λάμβαναν.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο παρουσιαστής στην παρακάτω gallery.