Ακόμη ένα παιδί για το διάσημο ζευγάρι που έγιναν κρυφά έκτη φορά γονείς

Ακόμη ένα παιδί για το διάσημο ζευγάρι που έγιναν κρυφά έκτη φορά γονείς

Μόλις λίγους μήνες μετά το πέμπτο τους παιδάκι.

Ο Μάρτιος μέχρι στιγμής αποδεικνύεται πως είναι ο μήνας με τις περισσότερες εκπλήξεις. Εχθές το βράδυ εκεί που σκρολάραμε μάθαμε ίσως την πιο απρόσμενη είδηση του 2021. Διάσημο ζευγάρι έγιναν γονείς ξανά για έκτη φορά μόλις έξι μήνες μετά τη γέννηση του πέμπτου τους παιδιού.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε η star και ο διάσημος ηθοποιός σύζυγός της έφεραν στον κόσμο το πέμπτο τους παιδάκι, ένα γλυκύτατο αγοράκι, τον Eduardo, που σήμερα είναι σχεδόν 7 μηνών. Κι εκεί που δεν το περιμέναμε ξαφνικά είδαμε στο Instagram της πως πλέον δεν έχουν πέντε παιδάκια, αλλά έξι.

Η διάσημη συγγραφέας έκανε γνωστή την είδηση για το έκτο παιδάκι τους μέσα από το Instagram account της, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ήρθε στην οικογένεια το μωράκι αυτό. Τη φωτογραφία που ανέβασε έχει τραβήξει ο διάσημος σύζυγός της, με τις λεπτομέρειες για το φύλο και το όνομα του μωρού να μην γίνονται γνωστές ακόμη.

Το ζευγάρι εκτός από το νεογέννητο και τον 6μιση μηνών Eduardo, έχει ακόμη τον Romeo Alejandro David που είναι 2 ετών, τον Leonardo Ángel Charles που είναι τεσσάρων, τον Rafael Thomas που είναι πέντε χρονών, και την Carmen Gabriela τη μοναδική κόρη τους που είναι 7 ετών.

Το σίγουρο είναι πως το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή του. Παρά τις αντιξοότητες το 2020 τους έφερε έναν γιο, και το 2021 έκανε όλο αυτό το feeling ακόμη πιο όμορφο, φέρνοντάς τους ακόμη ένα παιδάκι.

Δες για ποιους μιλάμε στη gallery που ακολουθεί.