Είναι αυτή η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood για το 2021;

Είναι αυτή η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood για το 2021;

Σίγουρα είναι έκπληξη.

Δεν θέλουμε να προτρέχουμε και να κάνουμε θετικές σκέψεις για τη νέα χρονιά που υποδεχθήκαμε πριν από δύο μήνες, όμως αν εξαιρέσεις πως σε επίπεδο πανδημίας βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση, μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει πολλές δυσάρεστες ειδήσεις. Για την ακρίβεια έχουμε ακούσει περισσότερα θετικά νέα από κάθε άλλη φορά.

Και κάπως έτσι χαρούμενα φαίνεται πως θα κυλήσει και ο Μάρτιος αφού μετά την απρόσμενη ανακοίνωση του διάσημου ζευγαριού πως έγιναν γονείς για έκτη φορά, ακόμη μια celebrity ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά για τρίτη φορά.

Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της WonderWoman, κάτι μας λέει πως κατάλαβες για ποια λέμε, θα γίνει ξανά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram. Κάπως έτσι προστέθηκε μία ακόμη celebrity στη λίστα με αυτές που θα γίνουν μανούλες μέσα στο 2021.

Στη φωτογραφία που ανέβασε όπως θα δεις και στη gallery παρακάτω απαθανατίζεται η ίδια με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της Alma (9 ετών) και Maya (3 ετών) να δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Λίγες ώρες πριν τη δημοσίευση της φωτογραφίας η ηθοποιός έκανε μια προσωπική εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες. Φυσικά είχε φροντίσει να καλύψει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, και έτσι δεν ήταν ορατή κάτω από το φόρεμά της.

Δες την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί και μάθε και για ποια ηθοποιό μιλάμε, σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει ακόμη για ποια μιλάμε.