Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία

Sabine Camhi
Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία

Οι μπλε βρίσκονται μια ανάσα από τη διάλυση!

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, σε έναν δύσκολο στίβο μάχης που περιλάμβανε ξεβίδωμα, ορειβασία, ισορροπία και στόχους, οι κόκκινοι νίκησαν με 10-4.

Πριν οδηγηθούν στο συμβούλιο οι δύο ομάδες για να ψηφήσουν οι μπλε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, νικητής της ατομικής ασυλίας ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας, Τζέιμς Καφετζής. Ο Κρις Σταμούλης βγήκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αφού συγκέντρωσε πέντε ψήφους, ενώ ο Πάνος Καλίδης ακολουθούσε με τέσσερις.

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, ο Αλέξης Παππάς και ο κολλητός του, Κρις Σταμούλης, ανακοίνωσαν πως δεν θα αγωνιστούν.

«Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φθηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα, στον πάγκο. Αυτή η υποτίμησή τους στο άτομό μου, δεν θα τους βγει σε καλό. Και σύντομα, δεν έχω πει τον τελευταίο μου λόγο, σύντομα θα το κάνω», λέει στην κάμερα ο Αλέξης Παππάς.

Πριν το ξεκίνημα του αγωνίσματος στη συνέχεια ο Κρις είπε στους συμπαίκτες του: «Αφού με θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά σήμερα αποφάσισα να μην αγωνιστώ. Δεν θα αγωνιστώ απόψε».

Ο Αλέξης ανακοίνωσε και αυτός την απόφασή του: «Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Χρήστο, δεν θα αγωνιστώ απόψε».



Ο στίβος μάχης ήταν εξαιρετικά δύσκολος αφού οι παίκτες έπρεπε να περάσουν τα εμπόδια κρατώντας μια σκάλα στα χέρια τους. Και η ομάδα που τελικά νίκησε και σήμερα το 2ο παιχνίδι ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο είναι η κόκκινη με 10-8. Να σημειωθεί πως οι κόκκινοι κερδίζουν τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και δεύτερη ασυλία στη σειρά.