Σάλος με το συμβόλαιο του Αλέξη Παππά στο Survivor: Τι απαντάει ο δικηγόρος του

Σάλος με το συμβόλαιο του Αλέξη Παππά στο Survivor: Τι απαντάει ο δικηγόρος του

Τελειώνει πραγματικά το συμβόλαιο του Παππά στις 15 Μαρτίου;

Στο επίκεντρο βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Αλέξης Παππάς του Survivor. Μετά τις φήμες πως είχε βρεθεί σε ξενοδοχείο κοντά στην παραλία των Μπλε πριν δύο εβδομάδες, ο Παππάς αρχικά τα έβαλε με την ομάδα του δηλώνοντας:

«Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμηση στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό και σύντομα θα πω τον τελευταίο μου λόγο» ακούγεται να λέει στην κάμερα του Survivor ο Αλέξης Παππάς.

Και κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτοντας πως ο Αλέξης Παππάς του είχε εκμυστηρευτεί ότι το συμβόλαιό του με την παραγωγή λήγει στις 15 του μήνα Μαρτίου και μετά θα βρεθεί στο Μόντε Κάρλο για να συναντήσει τη κοπέλα του.



Όλα αυτά συζητήθηκαν και στην επομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου εκεί, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής Ευτυχείτε απόρησαν για το κακό μοντάζ στη σκηνή και για το γιατί ο Γιώργος Λιανός δεν αναφέρθηκαν στο περιστατικό αυτό.



Πάντως, ο δικηγόρος του 34χρονου ηθοποιού, ο κύριος Στέλιος Σούρλας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.