«Καλύτερα να κλείσεις το στόμα σου»: Το σχόλιο και η οργισμένη απάντηση του ηθοποιού

«Καλύτερα να κλείσεις το στόμα σου»: Το σχόλιο και η οργισμένη απάντηση του ηθοποιού

Έξαλλος ο διάσημος ηθοποιός με το σχόλιο fan για το νεογέννητο παιδί του.

Μόλις εχθές μάθαμε πως το διάσημο ζευγάρι έξι μήνες μετά τον ερχομό του πέμπτου παιδιού του τον Σεπτέμβρη του 2020 απέκτησε ακόμη ένα παιδάκι. Μια φωτογραφία στο Instagram account της συγγραφέως και συζύγου του διάσημου ηθοποιού, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει σχόλια και απορίες, σχετικά με το πώς γίνεται να απέκτησε ξανά παιδί ενώ είχε γεννήσει μόλις έξι μήνες πριν.

Το ζευγάρι δεν διευκρίνιζε στο post ούτε το φύλο, ούτε το όνομα του μωρού, ούτε και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στον κόσμο το μωρό αυτό. Όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου είναι σχεδόν αδύνατο το μωρό να το γέννησε η ίδια, όταν μόλις έξι μήνες πριν έφερε στον κόσμο άλλο παιδί.

Λίγες ώρες αργότερα η σταρ ανακοίνωσε το φύλο και το όνομα του μωρού, το οποίο είναι κοριτσάκι και όπως η ίδια γράφει την έχουν ονομάσει Lucia. «Είμαστε τόσο ερωτευμένοι με την κόρη μας, τη Lucia. Ακριβώς όπως τα αδέρφια και η αδελφή σου, είσαι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν ιδιαίτερα όμορφα και στο προφίλ του συζύγου της, ο οποίος δέχθηκε ένα αρκετά οργισμένο σχόλιο από φαν, σχετικά με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, με τον ίδιο να μη συγκρατεί τα νεύρα του ωστόσο.

«Ποια είναι η μητέρα; Δεν ήταν έγκυος. Γέννησε πριν από έξι μήνες. Αν είναι με παρένθετη, πείτε το. Εάν το μωρό υιοθετήθηκε, πείτε το. Εάν το μωρό είναι αποτέλεσμα μιας απιστίας και έχεις αποφασίσει να το μεγαλώσεις με τη γυναίκα σου, απλώς πείτε το. Αν δεν θέλετε να πείτε τίποτα, γιατί δεν σταματάτε και οι δύο να δημοσιεύετε συνεχώς και να ικετεύετε για κλικ. Απλά μεγαλώστε τα 100 παιδιά σας ιδιωτικά».

Το σχόλιο φαίνεται να έχει διαγραφεί σε αυτό το σημείο, αλλά το Page Six αναφέρει ότι ο Alec Baldwin απάντησε: «Πρέπει να κλείσεις το στόμα σου και να κοιτάς τη δουλειά σου».

Δες τη νέα φωτό της κόρης τους στη gallery που ακολουθεί.