Έχεις δει τη Χριστίνα Μπόμπα στα 18 της; Η φωτό που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί

Έχεις δει τη Χριστίνα Μπόμπα στα 18 της; Η φωτό που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί

Την έχεις δει ως έφηβη;

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Σε τρεις μήνες και κάτι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, αποκτώντας δύο κόρες για τις οποίες όπως αποκάλυψε η Χριστίνα, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τα ονόματα που θα δώσουν. Και μπορεί η εγκυμοσύνη να είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, η influencer και παρουσιάστρια, μερικές εβδομάδες πριν τις πέρασε στο νοσοκομείο λόγω κάποιων κολικών πόνων.

Μέσα από ένα Q&A που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στο account της στο Instagram, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία της και διαβεβαίωσε τους αγαπημένους της fans πως τα μωράκια της δεν επηρεάστηκαν και πλέον η ίδια είναι καλά. Και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τη πιστέψουμε.

Αντιθέτως, σήμερα χαζέψαμε τα stories και τις φωτογραφίες που ανέβασε και κάπως έτσι παρατηρήσαμε μια φωτογραφία της που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά μέχρι σήμερα. Εσύ έχεις δει πώς ήταν η Χριστίνα Μπόμπα στα 18 της; Ένα story και μια φωτογραφία ήταν αρκετά για να δούμε και να γνωρίσουμε την έφηβη Χριστίνα.

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία, κι ένα πράγμα θα πούμε μόνο. Δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο από τότε. Η Χριστίνα υπήρξε ανέκαθεν ένα πολύ όμορφο κορίτσι και το βίντεο με τη φωτογραφία της δεκατέσσερα χρόνια πριν είναι η απόλυτη απόδειξη για όσα σου γράφουμε.

Δες τη και θα καταλάβεις.