Survivor: O Ατζούν πήρε τη θέση του Λιανού και το Twitter τον αποθέωσε

Survivor: O Ατζούν πήρε τη θέση του Λιανού και το Twitter τον αποθέωσε

Η παρουσίαση σήμερα γίνεται αλά… Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ήταν ήδη γνωστό, καιρό τώρα, πως ο παρουσιαστή Γιώργος Λιανός θα επέστρεφε στην Ελλάδα για οικογενειακές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου, για αυτό και δεν παραβρέθηκε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Ναι, σωστά διάβασες, αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα το φόντο στα πλάνα του θα καταλάβεις ότι κάτι μοιάζει… ξένο.

Λοιπόν, σύντομα θα επιστρέψει μέχρι τότε όμως, ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα πάρει τη θέση του. Ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός στάθηκε στο ύψος του και ανακοίνωσε στους παίκτες του φετινού Survivor πως σήμερα θα αναλάβει να παρουσιάσει το αγώνισμα. Φυσικά καταλαβαίνεις πως ενθουσιάστηκαν, άλλωστε είναι μια αρκετά ευχάριστη παρουσία ωστόσο δεν παύει να μιλά σπαστά Ελληνικά, κάτι που έκανε όλο το πανελλήνιο να γελάσει με τις χαρακτηριστικές περιγραφές του.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως ο Ατζούν… κέρασε τους παίκτες από ένα κομμάτι πίτας πριν το παιχνίδι, συζήτησε μαζί τους και αποκάλυψε στον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο πως έχει ακούσει τα τραγούδια τους. Ποιος να μας έλεγε πως θα ήταν λάτρης του «Σπάω Τα Ρολόγια». Φυσικά δεν ντράπηκε να ρωτήσει τη Μαριλένα και τον Σάκη για τη σχέση τους και για το πώς νιώθουν που βρίσκονται στο παιχνίδι μαζί.



Όσο για το αγώνισμα; Ο στίβος μάχης σήμερα είναι για δυνατούς παίκτες αφού πρέπει να τρέξουν με όλες τους τις δυνάμεις , να ρίξουν τα εμπόδια και να φτάσουν ως τον τελικό στόχο. Σήμερα, οι παίκτες θα έχουν τη χαρά να λάβουν ηχογραφημένα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που σίγουρα θα τονώσει το ηθικό τους.

Λοιπόν εκτός από όλα τα παραπάνω, είναι γεγονός πως οι χρήστες του Twitter γέλασαν με τη ψυχή τους σε κάθε φράση του παρουσιαστή και τα σχόλιά τους ήταν τα καλύτερα.

Δες στη gallery τα tweets τους και μάθε ποια ομάδα κέρδισε στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας.