Mariah Carey: Μετά την αδερφή της δέχθηκε ακόμη μια μήνυση από συγγενικό πρόσωπο

Mariah Carey: Μετά την αδερφή της δέχθηκε ακόμη μια μήνυση από συγγενικό πρόσωπο

Δύσκολες ώρες για τη διάσημη τραγουδίστρια.

Πριν από έναν μήνα ακριβώς έγινε γνωστό πως η Mariah Carey δέχθηκε μήνυση από την μεγαλύτερη αδερφή της Alison Carey, η οποία ζητούσε αποζημίωση από την τραγουδίστρια συναισθηματικής δυσφορίας. Η Alison ισχυρίστηκει ότι η Mariah της προκάλεσε σκόπιμα «συναισθηματική δυσφορία» με τη συμπερίληψη αρκετών ιστοριών στο πρόσφατο δημοσιευμένο υπόμνημά της. Στα δικαστικά έγγραφα, η Alison περιγράφει τη Mariah ως «άκαρδη, κακιά και εκδικητική», και μάλιστα λέει ότι η τραγουδίστρια έχει πέσει ξανά στην «κατάχρηση αλκοόλ» και τώρα είναι «ασυνήθιστα κλαμένη και λυπημένη».

Η Alison όμως δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος που μήνυσε τη Mariah Carey. Σύμφωνα με νέα έγγραφα του δικαστηρίου, μέσω του Variety, ο Morgan, ο αδερφός της τραγουδίστριας τη μήνυσε επίσης για δυσφήμιση και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας ως αποτέλεσμα του απομνημονεύματός της, «Το νόημα της Mariah Carey».

«Ο Morgan αναγκάστηκε να πάρει τα μέτρα αυτά περισσότερο με θλίψη και απογοήτευση στις προδοσίες της αδερφής του και στα κακόβουλα ψέματα παρά στο θυμό του», αναφέρει η μήνυση. «Σε καμία περίπτωση δεν ζηλεύει την τεράστια καλλιτεχνική και προσωπική επιτυχία της αδερφής του, έχει απολαύσει τις δικές του επιτυχίες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές και της εύχεται να είναι πάντα καλά».

Η αγωγή απαριθμεί επίσης μερικά από τα αποσπάσματα που ο Morgan λέει πως είναι ψεύτικα. Ως αποτέλεσμα, ισχυρίζεται ότι «υπέστη ακραία ψυχική αγωνία, οργή, σοβαρό άγχος για το μέλλον του και την ικανότητά του να υποστηρίζει τον εαυτό του και την οικογένειά του, βλάβη στη φήμη του και την ικανότητά του να κερδίζει, αμηχανία μεταξύ των φίλων και των συνεργατών του, διαταραχή της προσωπικής του ζωής και απώλεια απόλαυσης των συνηθισμένων απολαύσεων της καθημερινής ζωής».

«Ποτέ δεν ένιωθα ασφαλής. Ποτέ δεν ήμουν ασφαλής. Η οργή του ήταν απρόβλεπτη. Ποτέ δεν ήξερα πότε θα έρθει, ή ποιος ή τι θα καταβρόχθιζε», έγραψε η Mariah για τον Morgan σε μια περίπτωση στο βιβλίο.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την Alison, ο Morgan δεν επιδιώκει καθόλου χρήματα, και αντ' αυτού λέει ότι τη μήνυσε για αφαίρεση αποζημιώσεων μέσω «δικαστικής αποφασιστικότητας».