Η αποκάλυψη του ζευγαριού για το 6ο παιδί τους έλυσε πολλές απορίες

Η αποκάλυψη του ζευγαριού για το 6ο παιδί τους έλυσε πολλές απορίες

Και την περιέργειά μας.

Η εβδομάδα για το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε με πολύ όμορφο τρόπο, αφού μας ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram account τους πως έγιναν γονείς για έκτη φορά. Μια φωτογραφία της συζύγου του ηθοποιού με τα έξι της παιδιά πια, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει σχόλια στα social media για το πώς ήρθε στον κόσμο το παιδάκι αυτό, όταν η ίδια γέννησε το πέμπτο τους πριν από έξι μήνες (τον Σεπτέμβριο του 2020).

Ένας μάλιστα στο Instagram σχολίασε το post του ηθοποιού, το οποίο στην πορεία διαγράφηκε και έλεγε χαρακτηριστικά: «Ποια είναι η μητέρα; Δεν ήταν έγκυος. Γέννησε πριν από έξι μήνες. Αν είναι με παρένθετη, πείτε το. Εάν το μωρό υιοθετήθηκε, πείτε το. Εάν το μωρό είναι αποτέλεσμα μιας απιστίας και έχεις αποφασίσει να το μεγαλώσεις με τη γυναίκα σου, απλώς πείτε το. Αν δεν θέλετε να πείτε τίποτα, γιατί δεν σταματάτε και οι δύο να δημοσιεύετε συνεχώς και να ικετεύετε για κλικ. Απλά μεγαλώστε τα 100 παιδιά σας ιδιωτικά».

Φυσικά ο ηθοποιός έγινε έξαλλος με το σχόλιο αυτό και απάντησε στον εν λόγω hater ή fan δεν ξέρουμε το εξής: «Πρέπει να κλείσεις το στόμα σου και να κοιτάς τη δουλειά σου». Κανένα από τα δύο σχόλια δεν υπάρχει πλέον στην ανάρτηση και καταλαβαίνουμε τον λόγο.

Λίγη ώρα αργότερα μία πηγή αποκάλυψε στο E! News πως το έκτο παιδί της Hilaria Baldwin και του Alec Baldwin ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι είναι επίσης γονείς στα παιδιά Carmen Gabriela (7 ετών), Rafael Thomas (5 ετών), Leonardo Ángel Charles (4 ετών), Romeo Alejandro David (2 ετών) και Eduardo (6 μηνών).

Ο λόγος που ενδεχομένως ήθελαν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδάκι, ήταν για να δώσουν στη μεγάλη τους κόρη μία αδερφούλα.