Charlotte Casiraghi: Η εγγονή της Grace Kelly έχει σωσία και είναι Έλληνας

Charlotte Casiraghi: Η εγγονή της Grace Kelly έχει σωσία και είναι Έλληνας

Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου.

Η Charlotte Marie Pomeline Casiraghi είναι το δεύτερο παιδί της Caroline, της πριγκίπισσας του Μονακό και του Stefano Casiraghi, ενός Ιταλού βιομηχάνου. Είναι ενδέκατη στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου του Μονακό. Οι παππούδες της ήταν οι Rainier III, πρίγκιπας του Monaco και η αμερικανίδα ηθοποιός Grace Kelly.

Η 34χρονη εγγονής της Grace Kelly είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ καλή στη δουλειά της. Είναι επιχειρηματίας, όμως τώρα μπορείς να τη δεις να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Chanel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Στο spot που κυκλοφορεί η Charlotte είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή και όπως την κοιτάζεις σίγουρα κάτι θα σου θυμίσει.

Τον Ιούλιο του 2019 η Charlotte παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Dimitri Rassam, σε μία επίσημη θρησκευτική τελετή στην Προβηγκία της Γαλλίας. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Monaco και η πριγκίπισσα Καρολίνα, μητέρα της νύφης, είχαν αναλάβει την οργάνωση του γάμου ενώ το παρόν έδωσαν και τα δύο αδέρφια της Charlotte, Andreas και Pierre, η αδερφή της, Alexandre de Hanover αλλά και η μητέρα του γαμπρού, μοντέλο και ηθοποιός Carole Bouquet.

Επιστρέφοντας όμως στο αρχικό μας θέμα, και για το οποίο γράφουμε αυτές τις γραμμές, όπως ήδη σου είπαμε, η Charlotte έχει σωσία και μάλιστα είναι ελληνικής καταγωγής. Αν δεις το βίντεο της καμπάνιας της Chanel σίγουρα κάτι θα σου θυμίσει, όπως στοιχηματίζουμε πως δεν θα το βρεις.

Είμαστε όμως εδώ για να σε βοηθήσουμε. Τη διαπίστωση για την ομοιότητα έκανε το team της εκπομπής στη Φωλιά των ΚουΚου και όσο το βλέπουμε τόσο πιο πολύ συμφωνούμε για την ομοιότητα. Με ποιον όμως μοιάζει η 34χρονη Charlotte;

Πάτησε το play στο βίντεο και θα το ανακαλύψεις.