Οι υπογραφές έπεσαν και η διάσημη τραγουδίστρια είναι και επίσημα single

Οι υπογραφές έπεσαν και η διάσημη τραγουδίστρια είναι και επίσημα single

Ελεύθερη και πολύ ωραία η 32χρονη star.

Ένα διαζύγιο δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση, ούτε μια χαρούμενη στιγμή. Εκτός και αυτό είναι κάτι που έχουν επιλέξει και τα δύο μέλη της σχέσης, τα έχουν βρει μεταξύ τους, χωρίζουν φιλικά, και σε περίπτωση που υπάρχει παιδί, έχουν τη συνεπιμέλεια του. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και για τη διάσημη τραγουδίστρια η οποία είναι κι επίσημα single.

Αναφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2021 ότι η 32χρονη και ο πρώην σύζυγός είχαν καταλήξει σε διακανονισμό στο διαζύγιο και τώρα ένας δικαστής υπέγραψε, σύμφωνα με το Us Weekly. Στην πραγματικότητα εκπροσωπήθηκαν από τους εαυτούς τους στην υπόθεση και συμφώνησαν να καθορίσουν τα δικαιώματα στην περιουσία της κοινότητας και τα χρέη μέσω διαλογισμού. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται έναν οκτάχρονο γιο με το όνομα Angelo και στην αρχική κατάθεση, υπέβαλαν αίτηση για κοινή επιμέλεια.

Η Adele και ο πρώην σύζυγός της Simon Konecki έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους ως ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2012 και καλωσόρισαν τον Angelo εννέα μήνες αργότερα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελείως κρυφή τελετή, και η Adele επιβεβαίωσε τον γάμο τους κατά τη διάρκεια του λόγου της στα Grammy το 2017.

Την άνοιξη του 2019 κυκλοφόρησε η είδηση πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 7 χρόνια κοινής ζωής και έγγαμου βίου. Λίγους μήνες αργότερα η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι έκτοτε δεν ακούσαμε ξανά κάτι για την υπόθεση του ζευγαριού.

Η πιο πρόσφατη είδηση ήταν τον Ιανουάριο που κατέληξαν σε έναν συμβιβασμό και σήμερα που μαθαίνουμε πως πλέον ο δικαστής υπέγραψε το διαζύγιό τους και οι δύο stars είναι single και επίσημα.