Άγριες Μέλισσες: Ο Αλέξης Γραμματικός αποκάλυψε τις εξελίξεις με ένα post

Άγριες Μέλισσες: Ο Αλέξης Γραμματικός αποκάλυψε τις εξελίξεις με ένα post

Αργεί ακόμη η Δευτέρα;

Είναι μόλις η δεύτερη μέρα μέσα στην εβδομάδα που δεν έχει καινούργιο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες για να παρακολουθήσουμε, και ήδη ανυπομονούμε όσο δεν φαντάζεσαι για τα επεισόδια που ξεκινούν από Δευτέρα. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να είχε τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου και να ξεχάσαμε για λίγο τον Βόσκαρη, τον θάνατο της Μαδούρου και τη δίκη, όμως τα επόμενα επεισόδια αναμένονται να είναι πολύ δυνατά.

Πέρα από τη νέα κόντρα που φαίνεται να ξεσπάει ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα, με τη δεύτερη να θέλει να πάρει το παιδί και να φύγει στο Παρίσι με τον Νικηφόρο, επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας ο Βόσκαρης. Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, στις Άγριες Μέλισσες όμως είναι ίσως ο πιο μισητός χαρακτήρας της σειράς, και όχι άδικα αν το σκεφτείς καλά.

Και τι είναι αυτό για το οποίο όλοι ανυπομονούμε; Φυσικά η δίκη στην οποία θα πάρει επιτέλους ό,τι του αξίζει για όλα όσα έχει κάνει. Κι εδώ κάπου σου έχουμε ένα spoiler, όχι πολύ ουσιαστικό, αλλά ενδιαφέρον.

Ο εισαγγελέας Γραμματικός ή αλλιώς Σπύρος Σταμούλης, έκανε ένα post στο Instagram account του, το οποίο εμμέσως πλην σαφώς μας αποκάλυψε τις εξελίξεις. Και ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά η πολυπόθητη δίκη.

Ο Αλέξης έκανε ένα post στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να διαβάζει προσηλωμένος το σενάριο και σαν caption έχει γράψει «Ξεκινάνε τα δικαστήρια. Καλό ΣΚ». Και δεν θα στο κρύψουμε μια ανυπομονησία τη νιώσαμε. Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι καταιγιστικές και απλά ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Δες το post στη gallery που ακολουθεί.