Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μια μέρα μετά την ανακοίνωση

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μια μέρα μετά την ανακοίνωση

Έτσι ευχαρίστησε τους fans της.

Η Παρασκευή μας εχθές ξεκίνησε με τον πιο ωραίο τρόπο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Η Νάντια Μπουλέ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με τη φωτό που βλέπαμε. Ακόμη μια Ελληνίδα celebrity μπήκε στη λίστα με τις εγκυμονούσες του 2021 και η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη της μας έπιασε απροετοίμαστες.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη και πραγματικά χαρήκαμε πολύ με τη νέα αυτή εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz. Η ηθοποιός ανέβασε εχθές μια φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία απαθανατίζεται η ίδια με ένα μαύρο φόρεμα και την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η έκφραση τής φυσικά είναι αυτής της απόλυτης χαράς και της έκπληξης και το caption της φωτογραφίας της ανέφερε:

«Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού!».

Η φωτογραφία της ξεπέρασε τα 30 χιλιάδες likes και είναι αυτή που μέχρι στιγμής από όσες είδαμε έχει τα περισσότερα στο προφίλ της. Σήμερα η ηθοποιός ξύπνησε πλημμυρισμένη από αγάπη και ευχές και μας έδειξε λίγο καλύτερα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ποζάροντας με ελαφρύ make up και με casual ντύσιμο, η ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές και μας έδειξε την κοιλίτσα της που φουσκώνει.

«Δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και την καλή ενέργεια που μας έχετε στείλει από εχθές! Ανταποδίδω με όλη μου την καρδιά», έγραφε το caption και τα likes/σχόλια συνέχισαν να γεμίζουν το προφίλ της.

Δες τη νέα της φωτογραφία στη gallery παρακάτω.