Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε 35 κι εμείς έχουμε 10 φωτογραφίες της που μας άφησαν άφωνες

Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε 35 κι εμείς έχουμε 10 φωτογραφίες της που μας άφησαν άφωνες

Φωτογραφίες της που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της όπως αποκάλυψε πριν από περίπου δύο μήνες και όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Η όμορφη ηθοποιός είναι μία από τις celebrities που θα γίνουν μανούλες μέσα στο 2021 και ανυπομονούμε να τη δούμε να κρατά το μωράκι της.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν ο μικρός Μάξιμος θα αποκτήσει έναν μικρό αδερφό ή μία αδερφούλα, η ηθοποιός όμως έχει πει πως θα ήθελε πολύ μια κόρη. Λες να της τη φέρει αυτή της η εγκυμοσύνη; Η Αθηνά διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μόλις πριν από μερικές μέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σήμερα η ηθοποιός έχει τα γενέθλιά της και θα σβήσει 35 κεράκια στην τούρτα της. Η ίδια ανέβασε μια πολύ απρόσμενη και εξαιρετικά αστεία φωτογραφία θα λέγαμε, με την οποία ευχαρίστησε τους φανς της για όλες τις ευχές και τα μηνύματα. Η Αθηνά έχει παραπατήσει στη θάλασσα και την έχει πάρει σχεδόν το κύμα και το μόνο που βλέπουμε είναι τα πόδια της.

Αρκετά αστεία φωτό είναι η αλήθεια. «Πνιγμένη από́ ευτυχία. Έχει γεμίσει το timeline μου με ευχές, φωτογραφίες, video & μηνύματα χαράς! Σας ευχαριστώ́ όλους μέσα από την καρδιά́ μου.. Νιώθω ευγνώμων για όλα όσα έχουν έρθει στη ζωή́ μου και είμαι σίγουρη πια πως τίποτα δεν έρχεται τυχαία», έγραψε στο caption και τα likes έπεσαν βροχή.

Εμείς όμως τη γιορτάζουμε κάπως διαφορετικά. Ψάξαμε στο προφίλ της και βρήκαμε δέκα φωτογραφίες της, στις οποίες ήταν τόσο όμορφη που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Δες τις στη gallery παρακάτω.