«Δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει», η δήλωση για τη Meghan που σοκάρει

«Δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει», η δήλωση για τη Meghan που σοκάρει

Ποια star έκανε τη δήλωση αυτή;

Μερικές ώρες απομένουν μέχρι να βγει στον αέρα η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο στιγμιότυπα, τα οποία πραγματικά μας έχουν αφήσει άφωνες. Η επίθεση της Meghan Markle στο παλάτι είναι αυτή που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της και δικαιολογημένα αν μας ρωτάς μετά από όσα κυκλοφόρησαν για τη δούκισσα του Sussex.

Οι καταγγελίες για bullying ήταν το κερασάκι στην τούρτα και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από κανέναν. Φίλοι, γνωστοί και παλιοί συνεργάτες της Meghan Markle έσπευσαν να την υπερασπιστούν με τον δικό τους τρόπο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα ακούστηκαν για εκείνη, παραθέτοντας τις δικές τους εμπειρίες.

Μία όμως δήλωση μας σόκαρε λίγο παραπάνω. «Δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει», είπε χαρακτηριστικά κι έχουμε πραγματικά ανατριχιάσει. Η Chrissy Teigen είναι η τελευταία celebrity που έδειξε την υποστήριξή της στη Meghan Markle.

Ο 35χρονος συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής μπήκε στο Twitter για να σχολιάσει τον επιθετικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσης έναντι της 39χρονης δούκισσας και της πρώην ηθοποιού, λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Meghan και του πρίγκιπα Harry με την Oprah Winfrey.

«Αυτές οι δηλώσεις με τη Meghan Markle μου είναι πολύ οικείες», έγραψε αρχικά η Chrissy. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν έως ότου αποβάλλει. Επιτέλους σταματήστε το». Η Meghan και ο Harry, ανακοίνωσαν αρχικά ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού αποκάλυψε ότι υπέστη αποβολή τον Ιούλιο.

Ομοίως, η Chrissy υπέστη απώλεια εγκυμοσύνης τον Σεπτέμβριο. Περίμενε ένα αγοράκι με τον σύζυγο της John Legend. Αν δεν το γνώριζες, η Chrissy και η Meghan γνωρίζουν η μία την άλλη εδώ και χρόνια μετά τη συνάντησή τους ενώ και οι δύο δούλευαν στο Deal or No Deal το 2007.

«Είμαι ιδιαίτερα fan της Meghan», είπε η Chrissy στη Daily Mail το 2018. «Ήμουν μαζί της στο Deal or No Deal και ήταν υπέροχη. Τώρα όλοι με ρωτούν πώς ήταν και λέω, “Συγγνώμη, χωρίς υπερβολές. Είναι πανέμορφη"».