Οι φίλοι της Meghan Markle την υπερασπίζονται εν μέσω ισχυρισμών εκφοβισμού

Οι φίλοι της Meghan Markle την υπερασπίζονται εν μέσω ισχυρισμών εκφοβισμού

Δεν είναι μόνη σε όλο αυτό.

Νόμιζες πως σε αυτή την εγκυμοσύνη τα πράγματα για τη Meghan Markle θα είναι εύκολα; Πίστεψες έστω και για μια στιγμή πως δεν θα συμβεί κάτι το οποίο θα έβαζε στο στόχαστρο τη Meghan, τον Harry και κατ’ επέκταση το αγέννητο παιδί τους; Φαντάστηκες πως αυτή τη φορά η Meghan μακριά από το παλάτι θα απολαύσει την εγκυμοσύνη της και θα ηρεμήσει μετά τον πόλεμο που δέχθηκε με τον σύζυγό της στη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης τους;

Λυπούμαστε, αλλά έκανες λάθος. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, έγινε γνωστό πως ο Harry και η Meghan για πρώτη φορά μετά το 2017 θα έδιναν μια συνέντευξη στην Oprah Winfrey από τότε που αποχώρησαν από το παλάτι και αποφάσισαν να χαράξουν μια διαφορετική πορεία. Κι αυτή ήταν η αρχή του τέλους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει συνέντευξη πριν τη συνέντευξη των Sussexes όμως αυτό είναι το λιγότερο. Tα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο που ήταν στο νοσοκομείο ως μια προσπάθεια να δυσφημίσουν τους Sussexes και να τους παρουσιάσουν ως άκαρδους και αφού είδαν πως αυτό δεν λειτούργησε, έφεραν στο φως τον υποτιθέμενο εκφοβισμό.

Και αν δεις και την απάντηση του παλατιού μοιάζει να ενστερνίζεται κατά κάποιο τρόπο τα δημοσιεύματα των Times. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τη «δολοφονία» της Meghan τις τελευταίες 48 ώρες. Το άγχος που υπέστη η Meghan από τον βρετανικό τύπο μοιάζει πολύ με την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και αυτό είναι πολύ κακό θεωρώντας ότι η Meghan είναι μέλος της ομάδας υψηλού κινδύνου ούσα έγκυος στην ηλικία των 39 ετών.

Ωστόσο δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό. Εκτός από τον Harry έχει δίπλα της και τους φίλους της, οι οποίοι μπορεί να διατήρησαν την ανωνυμία τους, όμως δεν σώπασαν. «Ο Harry και η Meghan ήξεραν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν άσχημη τροπή, ειδικά σε ότι αφορά τη συνέντευξη στην Oprah, αλλά βλέποντας μια τόσο προφανή απόπειρα να καταστρέψει τον χαρακτήρα της Meghan ήταν αγχωτικό και ενοχλητικό», είπε ένας φίλος του ζευγαριού στο Harper’s Bazaar.

Ένας στενός φίλος της Meghan, ο οποίος επέλεξε να μιλήσει με την προϋπόθεση να παραμείνει ανώνυμος, πρόσθεσε: «Μισώ που θα το πω, αλλά βρείτε μου μια έγχρωμη γυναίκα σε ανώτερη θέση που δεν έχει κατηγορηθεί ότι είναι πολύ θυμωμένη, πολύ τρομακτική, ή οτιδήποτε στο χώρο εργασίας. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν εκπλήσσομαι. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι τόσο μακριά από τη γυναίκα που ξέρω».

Ένας άλλος φίλος που λέει ότι γνωρίζει τη Meghan για 10 χρόνια πρόσθεσε: «Ξέρω ότι η Meg θα ένιωθε απαίσια αν ήξερε ότι κάποιος ένιωθε έτσι να δουλεύει μαζί της, αλλά ξέρω επίσης ότι κανείς δεν την πλησίασε ποτέ για κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν θυμάμαι ποτέ να είναι τίποτα άλλο παρά ευγενική και διακριτική στους φίλους και τους συναδέλφους της».

Ένας άλλος φίλος είπε, «Τους έκαναν τα πάντα, ότι μπορούσαν αυτή την εβδομάδα, αλλά τελικά τίποτα δεν θα τους εμποδίσει να μοιραστούν την αλήθεια τους».

Υπομονή ως τις 7 Μαρτίου λοιπόν που θα προβληθεί η συνέντευξή τους.