Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης η Middleton εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης η Middleton εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά

Και δείχνει απίστευτα ευτυχισμένη.

Μόλις μερικές μέρες έχουν περάσει από τότε που μάθαμε πως υπάρχει μια νέα εγκυμοσύνη στην οικογένεια Middleton. H μητέρα της Kate Middleton, Carol αποκάλυψε και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της κόρης της και μπορούμε να πούμε πως μέχρι στιγμής το 2021 (εάν εξαιρέσεις τη στάσιμη κατάσταση της πανδημίας) μοιάζει να είναι αγγελιοφόρος χαρμόσυνων ειδήσεων.

Εκτός από την επιβεβαίωση της Carol μερικές φωτογραφίες ήταν αρκετές για να σιγουρευτούμε πράγματι, πως η Pippa Middleton είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Βέβαια και την ομολογία της Carol να μην είχαμε, οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της μικρής αδερφής της Kate Middleton, είναι αρκετά εμφανής και η χαρά στα μάτια της επίσης δεν κρύβεται. Μια πολύ λαμπερή και όλο χαμόγελο, Pippa Middleton απαθανατίστηκε στο δρόμο με τον δίχρονο γιο της, τον Arthur, αφού κυκλοφόρησε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγο της James Matthews.

Η μικρότερη αδερφή της Kate Middleton, μας έδωσε μια μικρή «γεύση» από την φουσκωμένη κοιλίτσα της καθώς έκανε βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου με ένα γκρι καρό παλτό, κάτω από το οποίο κρυβόταν η κοιλίτσα της. Προσφέροντας ένα μεγάλο χαμόγελο στους περαστικούς καθώς κρατούσε το χέρι του Arthur, ήταν η τέταρτη φορά που η Pippa εντοπίστηκε έξω ενώ κυκλοφορούσαν φήμες πως «είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί της».