Αθηνά Οικονομάκου: Εντυπωσιάζει με μια αδημοσίευτη φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Αθηνά Οικονομάκου: Εντυπωσιάζει με μια αδημοσίευτη φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.






Η Αθηνά Οικονομάκου δεν μας έχει συνηθίσει ν΄ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρόλο που αποτελεί μια από τις πιο διάσημες influencers της χώρας μας, πόσο μάλλον φωτογραφίες πολύ προσωπικών στιγμών της.



Ανήμερα όμως της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η ηθοποιός ανάρτησε μια αδημοσίευτη φωτογραφία της, ούσα έγκυος στο πρώτο της παιδί, των 3χρονο σήμερα Μάξιμο.

Η Οικονομάκου που είναι παντρεμένη -και πολύ ευτυχισμένη- με τον Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο περιμένουν σε λίγο καιρό και το δεύτερο μωράκι τους, μοιράστηκε μια φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, φορώντας ένα υπέροχο λευκό κορμάκι από δαντέλα. Πιο όμορφη από ποτέ, χωρίς ίχνος προκλητικότητας στη στάση της, με τα μαλλιά της να κρύβουν το πρόσωπό της και έχοντας τα χέρια της απαλά ακουμπισμένα στο κεφάλι της, η ηθοποιός στέλνει με αυτή τη φωτογραφία ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους, γυναίκες και άντρες.



Η ηθοποιός θέλησε να υμνήσει τη θεία υπόσταση της γυναικείας φύσης σε μια τόσο σημαντική ημέρα για όλες τις γυναίκες του κόσμου γράφοντας πολύ συγκινητικά λόγια για το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία, σήμερα, χθες και για πάντα.

Δίνοντας ιδίαιτερη έμφαση στη σχέση των δύο φύλων και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συνυπάρχουν ως γονείς αλλά και ως σύντροφοι η ηθοποιός μίλησε με αληθινά λόγια ψυχής.

H Αθηνά Οικονομάκου συνόδευσε την ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία μ' ένα πολύ ανθρώπινα συγκινητικό post, το οποίο έγραφε:

«Happy women’s day...

3 χρόνια πρίν έγκυος στον Μαξιμακο μου.
Η γυναίκα είναι πλάσμα ιερό που αξίζει σεβασμό...τόσοι πολλοί ρόλοι..σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, ερωμένη, κόρη, αδερφή, φίλη...είμαστε σπάνιες και αξίζουμε πολλά, μην το ξεχνάτε κορίτσια. Κι εσείς οι άντρες να μας αγαπάτε και να μας φροντίζετε και να μας τιμάτε γιατί αυτό πάνω απ´όλα τιμάει εσας τους ίδιους! Το πιό σημαντικό όλων ομως είναι να σεβόμαστε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Χρόνια μας πολλά».