Σοφία Καρβέλα: Η συγκινητική φωτογραφία στην αγκαλιά της Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα: Η συγκινητική φωτογραφία στην αγκαλιά της Άννας Βίσση

Μαμά και κόρη στην πιο αξιολάτρευτη λήψη τους μέχρι σήμερα.

Η Σοφία Καρβέλα τους τελευταίους μήνες είναι η celebrity που έχει καταφέρει να είναι πρώτο θέμα συζήτησης όσον αφορά στα νέα της showbiz. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Μπορεί από εκεί να ξεκίνησε, γιατί μιλάμε για δύο από τα πιο γνωστά πρόσωπα της χώρας, ωστόσο, στη συνέχεια, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Η Σοφία, λοιπόν, είναι μία γυναίκα που έχει τραβήξει τα βλέμματα. Φαίνεται ότι εστιάζει πολύ στη δουλειά της και ότι θέλει να είναι σωστή επαγγελματίας. Πέρα από αυτό, είναι και μία πολύ καλή και γλυκιά μαμά που φροντίζει να μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram υπέροχες λήψεις με την οικογένειά της.




Στο προφίλ της, όμως, δεν έχουμε δει μόνο αυτό. Η Σοφία ανεβάζει κάθε τι σημαντικό και εντυπωσιάζει τους followers της στο Instagram, οι οποίοι και γεμίζουν τις φωτογραφίες με likes και σχόλια.

Πριν από μερικές ώρες, συγκεκριμένα, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση με την ίδια στην αγκαλιά της μητέρας της. «My kinda woman. #internationalwomensday #allaboutmymother», έγραψε στο caption της για να τιμήσει τη μαμά της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.