Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία

Sabine Camhi
Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία

Σε απαιτητικό στίβο μάχης μπαίνουν απόψε οι παίκτες!

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είδαμε την πρώτη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Να θυμίσουμε πως η μπλε ομάδα έχει κερδίσει τα δύο τελευταία έπαθλα, απολαμβάνοντας στο δεύτερο ένα τρομερό γεύμα εν πλω, αλλά η κόκκινη έχει κερδισμένες δύο διαδοχικές ασυλίες.

Ο Γιώργος Λιανός, έλειψε για λίγο από τον Αγίο Δομίνικο γιατί έγινε για τέταρτη φορά πατέρας από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, και ο Ατζούν Ιλίτζαλι πήρε για λίγο τη θέση του.

Στο μεταξύ, το κλίμα στους «Μπλε» δεν είναι και το καλύτερο μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη αφού «έσπασε» ο πόλος που είχε δημιουργήσει με τον Αλέξη Παππά. Αλλά αυτά βέβαια πρέπει να τα βάλουν στην άκρη την ώρα του δύσκολου αγωνίσματος.

«Κόκκινοι» και «Μπλε» πέφτουν στην αρένα με τους πρώτους να βγαίνουν τελικά οι νικητές της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας με σκορ 10-6. Οι Κόκκινοι άρα θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού αργότερα. Κάνουν δηλαδή την 3η διαδοχική τους νίκη σε ασυλίες. Οι Μπλε από την άλλη, θα παίξουν στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και στη συνέχεια θα κληθούν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού με στόχο να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.