Μετά από 2,5 μήνες στο Survivor, το σώμα της Ελευθερίας Ελευθερίου εντυπωσιάζει (video)

Μετά από 2,5 μήνες στο Survivor, το σώμα της Ελευθερίας Ελευθερίου εντυπωσιάζει (video)

Το σώμα της Ελευθερίας απλά εντυπωσιάζει.

Θυμάσαι που στο πρώτο Survivor στον SKAI, κάναμε το πριν και το μετά των παικτών από τους μήνες αφαγίας και ουσιαστικά επιβίωσης με καρύδα και πιτάκια του Ντάνου;

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και είναι περίπου βέβαιο πως αν ο ο Bo έμπαινε στο τωρινό Survivor δεν θα μεταμόρφωνε ποτέ το σώμα του με τον τρόπο που συνέβη πριν μερικά χρόνια στο πιο επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι στιγμής.

Φέτος λοιπόν, οι παίκτες, έχουν ήδη συμπληρώσει δύο και πλέον μήνες επιβίωσης στο νησί του Άγιου Δομίνικου στην Καραϊβική και σπουδαία αλλαγή από άποψη βάρους, δεν έχουμε δει σε πολλούς παίκτες.

Οι παίκτες άλλωστε φέτος έχουν το πλεονέκτημα να ζουν σε παραλίες με πολλά ψάρια και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να τρέφονται με κάτι παραπάνω από λίγο αλεύρι, ρύζι ή φακή.
Ένα από τα παραδείγματα σώματος που συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά τους 2,5 μήνες στο νησί, είναι εκείνο της Ελευθερίας Ελευθερίου.

O χτεσινός αγώνας της Ελευθερίας με τη Νικολέτα ενθουσίασε το κοινό.



Βλέπεις η τραγουδίστρια, έχει σταματήσει να φοράει μακριά σορτσάκια και το brazilian σορτσάκι που προτιμά, σε συνδυασμό με το τροπικό μαύρισμά της, μας κάνει να θέλουμε να δηλώσουμε συμμετοχή σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο πολλά και υμνούν τους γλουτούς της Ελευθερίας. Παρακάτω θα καταλάβεις το γιατί.