Survivor: Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor: Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση

Από το επεισόδιο του Survivor της Τρίτης δεν έλλειψαν για μία ακόμη φορά οι εντάσεις!

Μετά τη σημερινή ήττα της κόκκινης ομάδας στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις και αυτό γιατί θα αναγκαστούν οι κόκκινοι να ψηφίσουν δύο άτομα.

Ωστόσο, πριν γίνει το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας, οι Διάσημοι πρέπει να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία. H Νικολέττα, ο Τριαντάφυλλος, και ο Γιώργος Κοψιδάς βγήκαν εκτός πρώτοι. Ακολούθησαν η Μαριάνθη, ο Ηλίας, η Ελένη, ενώ βγήκε και ο Παύλος και τελευταίος βγήκε ο Κώστας. Έτσι, ο νικητής βγήκε ο Κόρο, ο οποίος θα πρέπει να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση στο επόμενο συμβούλιο.



Στο συμβούλιο του νησιού, από την κόκκινη ομάδα, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Μαριάνθη με 9 ψήφους και δεύτερος ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο ψήφισε ο Κόρο. Από την μπλε ομάδα, η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Γιώργο Ταβλαδάκη για δεύτερο προτεινόμενο, αφού, όπως είπε, κινήθηκε με αγωνιστικά κριτήρια. Να θυμίσουμε πως ο δεύτερος υποψήφιος της μπλε ομάδας είναι Νίκος Μπάρτζης.