Ο Τριαντάφυλλος είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση και το Twitter διχάστηκε

Ο Τριαντάφυλλος είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση και το Twitter διχάστηκε

Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με όλους αλλά όλο αυτό του γύρισε μπούμερανγκ.

Ήταν ένα έντονο συμβούλιο στο νησί του Survivor και ο Τριαντάφυλλος μονοπώλησε την κουβέντα όπως ήταν αναμενόμενοι. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: η Μαριάνθη, ο Τριαντάφυλλος, για την κόκκινη ομάδα και ο Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ταβλαδάκης από την μπλε ομάδα.

Ο Ντάφι, όπως είναι φυσικό βρέθηκε αμέσως στο στόχαστρο καθώς κατηγορήθηκε ανοιχτά ότι ζήτησε από τον Κόρο να μην τον ψηφίσει και αυτό επιβεβαιώθηκε από τους Ασημακόπουλο και Μπόγδανο, που «άδειασαν» τον τραγουδιστή λέγοντας ότι τους έβαλε να μιλήσουν στον Κόρο που κέρδισε την ασυλία για να μην τον ψηφίσει.

Ο Ηλίας Μπόγδανος με φιλικό τρόπο είπε στον Τριαντάφυλλο ότι το έχει παρακάνει με όσα λέει όταν είναι σε σύγχιση, ωστόσο ο τραγουδιστής επέμενε στα λεγόμενά του, λέγοντας μάλιστα πως Κόρο και Κοψιδάς θα τον βρουν απέναντί τους.



«Βρίσκομαι σε αυτή τη θέση από έναν πολύ καλό φίλο και αυτό με στεναχωρεί. Ο Κόρο πριν την ασυλία μίλαγε με άλλους, ο Κοψιδάς που δεν μιλούσαν σχεδόν, έγιναν κολλητοί, το ίδιο έκανε και η Καρολίνα. Εμένα οι φίλοι εδώ μέσα δεν με πάνε, δεν πειράζει που είμαι υποψήφιος, θα με βρει απέναντί του ο Κόρο και ο Κοψιδάς. Με τον διαλογισμό που κάνει ο Κοψιδάς, δεν γίνεται καλός άνθρωπος, ήθελα να πω πολλά αλλά είμαι σε σύγχιση.

Με πείραξε γιατί το έκανε ένας φίλος μου. Με πείραξε ο τρόπος του, δεν με έπιασε να το πει καν, άντρα δεν σε κάνουν τα μπράτσα και τα μούσια. Πάντα παλεύω με τα θηρία, δίνω το 100% μου, προσπαθώ πάρα πολύ», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Τριαντάφυλλος.

Το συμβούλιο κράτησε μέχρι τις 2 το ξημέρωμα και όλοι περιμένουν σήμερα να δουν ποιος θα είναι εκείνος ο παίκτης που θα αποχωρήσει τελικά.

Το Twitter πάντως ήταν εκείνο που δίκασε τον Ντάφι, ενώ μερικά tweets είναι άκρως χιουμοριστικά. Φαίνεται βέβαια πως ο Ντάφι, παρότι έχει διχάσει το κοινό, αποτελεί αγαπημένο παίκτη και δύσκολα θα δει σήμερα την έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης. Δες τα καλύτερα tweets παρακάτω.