Άγριες Μέλισσες mega spoiler: Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη δεν το περιμένεις

Άγριες Μέλισσες mega spoiler: Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη δεν το περιμένεις

Οι εξελίξεις είναι «άγριες» και καταιγιστικές.

Θυμάσαι πριν από περίπου δύο μήνες που σου είχαμε γράψει για το ποιος σκότωσε πραγματικά τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη; Τα επεισόδια αυτά είναι πια κοντά και είμαστε έτοιμοι να δούμε τι ακριβώς συνδέει τους Σεβαστούς με τον Βόσκαρη, ποιος σκότωσε τον πατέρα του, αλλά και το τέλος του ίδιου του Μάνου Βόσκαρη.

Σύντομα θα αρχίσει η δίκη στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα τελειώσει προφανώς με την καταδίκη του και πληρώνοντας επιτέλους για όλα όσα έκανε αυτά τα χρόνια στην Ελένη αλλά και σε άλλες γυναίκες. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, από το «Πρωινό» και όσα ανέφερε σήμερα θα δούμε πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία θα ξετυλίξουν επιτέλους το κουβάρι.

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε το Διαφάνι το 1920. Θα δούμε τον Σέργιο Σεβαστό (πατέρα τον Δούκα, Ανέτ, Μιλτιάδη), τον Γιώργη Σταμίρη και τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν αυτός που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Και γι’ αυτό ο Μάνος Βόσκαρης τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Βόσκαρης δεν θα τη βγάλει τη χρονιά. Πολύ σύντομα θα δούμε το φινάλε της δίκης. Θα καταδικαστεί για τους βιασμούς της Ελένης και θα τον δούμε να οδηγείται στις φυλακές με πολυετή κάθειρξη. Αυτή είναι η ποινή» είπε ο δημοσιογράφος.

Και νιώθουμε μια κάποια δικαίωση για όλα αυτά. Μέχρι τότε θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή. Τι θα δούμε όμως σήμερα;

Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη, όμως, θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά; Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως. Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους; Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από τον Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.DPG Network