Naya Rivera: Ο μπαμπάς της αδικοχαμένης ηθοποιού τα «βάζει» με τον πρώην σύζυγό της

Naya Rivera: Ο μπαμπάς της αδικοχαμένης ηθοποιού τα «βάζει» με τον πρώην σύζυγό της

Τι συνέβη με τον George Rivera και τον Ryan Murphy;

Ήταν στις 8 Ιουλίου όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η είδηση για την εξαφάνιση της Naya Rivera. Η διάσημη ηθοποιός αγνοούνταν μερικές ώρες και οι αρχές εξαρχής δεν ήταν αισιόδοξες με την έκβαση αυτής της εξαφάνισης. Η 33χρονη ηθοποιός πήρε τον 4χρονο γιο της για να κάνουν βαρκάδα στη λίμνη Piru στην Καλιφόρνια.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο, μία άλλη βάρκα εντόπισε το σκάφος στο οποίο βρισκόταν ολομόναχο το αγοράκι, με τα ίχνη της μητέρας του να είναι άφαντα. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρήκαν το αυτοκίνητο της star παρκαρισμένο στις όχθες και το σωσίβιό της μέσα στη βάρκα. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν τότε ότι είδαν μαμά και γιο, λίγες ώρες πριν βρεθεί το σκάφος, να πηγαίνουν ευδιάθετοι προς τη λίμνη, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική συνέχεια. Οι αρχές πίστευαν ότι έπεσαν στα νερά να κολυμπήσουν, αλλά μόνο το αγοράκι κατάφερε να φτάσει πίσω στη βάρκα, μιας και η μητέρα του πιθανότατα είχε πνιγεί.

Πέντε ημέρες αγνοούνταν η Naya Rivera, όταν και στις 13 Ιουλίου ανιχνεύθηκε το σώμα της από τα σόναρ στον πάτο της λίμνης, αρκετά πιο μακριά από το μέρος που βρέθηκε η βάρκα με τον μικρό Josey. Ο σερίφης της κομητείας Ventura ταυτοποίησαν τη σωρό της ηθοποιού και βύθισαν στο πένθος την οικογένειά της. Η αιτία του θανάτου της ήταν πνιγμός.

Για την ακρίβεια το επίσημο έγγραφο ανέφερε πνιγμός μετά από ατύχημα κάτι που κόστισε τη ζωή στην νεαρή ηθοποιό και μαμά. Τα ευρήματα έδειξαν επίσης πως δεν υπήρξε κάποιο χτύπημα που να δικαιολογεί τον πνιγμό, ενώ στο αίμα της άτυχης ηθοποιού δεν υπήρξε αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

Οχτώ μήνες μετά την απώλειά της, ο πατέρας της ηθοποιού είναι έξαλλος με τον πρώην σύζυγό της, και πατέρα του γιου της, κάνοντας λόγο για κούφιες υποσχέσεις. Λίγες μέρες μετά τον τραγικό χαμό της Naya τον περασμένο Ιούλιο, ο δημιουργός του Glee μίλησε για την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα κεφάλαιο για το κολέγιο του γιου της, Josey Dorsey.

Ωστόσο σύμφωνα με τον George Rivera αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο πατέρας της Naya έγραψε στο Twitter και ισχυρίστηκε ότι ο Ryan ήταν γεμάτος από «κούφιες υποσχέσεις » και «ψεύτικη οργή». Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν υπήρξαν τηλεφωνήματα παρά το γεγονός ότι ο Ryan είπε ότι είχε μιλήσει στην οικογένειά της μετά το θάνατό της.

«Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τι πραγματικά έκανε ο Ryan Murphy ή δεν έκανε», ανέφερε ο πατέρας της, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα.