Απίστευτη αποκάλυψη: Ποιος πρότεινε χρήματα για να παραμείνει στο Survivor;

Απίστευτη αποκάλυψη: Ποιος πρότεινε χρήματα για να παραμείνει στο Survivor;

Ήρθαν τα πάνω κάτω μετά το χθεσινό συμβούλιο.

Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και πραγματικά κάθε επεισόδιο του Survivor είναι εντελώς απρόβλεπτο. Η εβδομάδα ξεκίνησε ήρεμα για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, ωστόσο φαίνεται πως ένα συμβούλιο του νησιού είναι ικανό να ταράξει την ηρεμία τους.

Αφού στο χθεσινό αγώνισμα νικητές αναδείχθηκαν οι παίκτες της μπλε ομάδας, η κόκκινη οδηγήθηκε στο συμβούλιο με σκοπό να ψηφήσει κάποιον συμπαίκτη της. Από την κάλπη αναδείχθηκε η Μαριάνθη, ενώ ο Κόρο, έχοντας το περιδέραιο της ασυλίας έβγαλε στον τάκο τον Τριαντάφυλλο.Φυσικά αυτό τον έκανε να πέσει από τα σύννεφα και μη έχοντας πια τη ψυχραιμία του, έβγαλε προς τα έξω τον αληθινό του εαυτό, όπως ισχυρίστηκαν οι συμπαίκτες του. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως Γιώργος Ταβλαδάκης και Νίκος Μπάρτζης κινδυνεύουν με αποχώρηση από την μπλε ομάδα.



Λοιπόν το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με έντονες αντιπαραθέσεις και διαμάχες, αφού φαίνεται η ομάδα των κόκκινων να έχει μείνει άφωνη από τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου. Ο Κόρο αλλά και ο Ασημακόπουλος πήραν θέση και μίλησαν στην κάμερα για αυτή του την ένταση και πίστεψέ μας, όσα ειπώθηκαν δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η ίδια περίπλοκη κατάσταση πάντως επικρατεί και στη μπλε ομάδα, αφού έχουν διχαστεί στα δύο αφού η Άννα- Μαρία ψήφησε τον Γιώργο και καταλαβαίνεις πως οι τοποθετήσεις της ομάδας James- Νίκου και Άννας- Μαρίας περί ηθικής και ψηφοφορίας με αγωνιστικά κριτήρια γκρεμίστηκε σαν κάστρο στην άμμο.



«Ήταν πολύ αγχωμένος. Με πίεζε να πιάσω τον Κόρο να δω τι θα ψηφήσει. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα. Μετά το συμβούλιο έδειξε άλλο πρόσωπο, σαν η μορφή του να έχει αλλάξει. Φοβήθηκα, τον βλέπουμε πως έχει αλλάξει επικίνδυνα. Με έχει πιάσει στο παρελθόν να μου δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον κρατήσουμε παραπάνω στο παιχνίδι.» ισχυρίστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Όσο για τον Ηλία Μπόγδανο, υποστήριξε πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά.