Το μεγάλο όχι της Δέσποινας Βανδή στον Φοίβο (video)

Το μεγάλο όχι της Δέσποινας Βανδή στον Φοίβο (video)

Η κίνηση της Βανδή που παραξένεψε.

Η καριέρα της Δέσποινας Βανδή, βρέθηκε στο απόγειό της όταν η τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου.

Η Δέσποινα, πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να πάρει καλλιτεχνικό διαζύγιο από τον Φοίβο, και είχε τονίσει χαρακτηριστικά για τη διακοπή αυτής της πολυετούς συνεργασίας:

«Έχω πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος. Ακόμη αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς του ήρθε και έγραψε το τάδε τραγούδι. Έγραψε διαχρονικά κομμάτια και για μένα αυτό έχει σημασία. Ναι μεν υπήρξαν και τα χιτ και εκείνα που κράτησαν μόνο ένα χρόνο, αλλά υπήρξαν και τραγούδια πραγματικά σπουδαία, που είμαι υπερήφανη που τα έχω τραγουδήσει. Υπήρξε απίστευτη έμπνευση και ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ μας.

Τον Φοίβο τον εκτιμώ πολύ. Το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω και άλλους δημιουργούς δεν σημαίνει ότι τον βαρέθηκα ή ξαφνικά δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του. Απλώς το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε».

Εν τω μεταξύ, στον Νίκο Χατζινικολάου, πριν μερικούς μόνο μήνες, η Δέσποινα είχε παραδεχτεί το γλυκόπικρο αντίο με τον μουσικοσυνθέτη:

«Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν νομίζω πως μπορώ να σου πω ότι έγινε εντελώς χαρωπά. Ήταν ένας χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε γιατί είχαμε κάνει ένα κύκλο και οι δύο, που έπρεπε να κλείσει για το καλό και των δυο. Αισθανόμουν πως ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα άρχισε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω να ξανασυνεργαστούμε, τον εκτιμώ αφάνταστα. Του χρωστάω πάρα πολλά. Τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί το ζήσαμε αυτό βήμα- βήμα».



Και παρά την τόση αγάπη, η Δέσποινα είπε πριν λίγα εικοσιτετράωρα ένα μεγάλο όχι στον πρώην συνεργάτη της.

Δες στην gallery τι εννοούμε