Η απόφαση της Adele μετά τον χωρισμό δεν θα αρέσει στον πρώην σύζυγό της

Η απόφαση της Adele μετά τον χωρισμό δεν θα αρέσει στον πρώην σύζυγό της

Και ίσως να μην μας άρεσε ούτε και εμάς.

Ήταν κάπου στα τέλη Ιανουαρίου όταν μάθαμε πως η Adele και ο πρώην σύζυγός της, Simon Konecki προχώρησαν κι επίσημα τη διαδικασία του διαζυγίου τους. Η πρώτη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους είχε γίνει το 2019 και δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους επιτέλους βγήκε η απόφαση που περίμεναν.

Το μόνο που έμενε για την επισημοποίηση του διαζυγίου ήταν να υπογράψει και να επικυρώσει κάποιος τα έγγραφα. Και αυτό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, ο δικαστής υπέγραψε το διαζύγιό τους και έτσι από την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο stars είναι πλέον single.

Όσον αφορά στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί η Adele και ο πρώην σύζυγός της έχουν αποφασίσει σε κοινή επιμέλεια του, και αυτό είναι και το πιο σημαντικό αν μας ρωτάς. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, όποιες και αν είναι οι συνθήκες οφείλουν να διατηρούν στοιχειώδεις σχέσεις για το καλό των παιδιών τους. Και αυτό συνέβη και σε αυτήν εδώ την περίπτωση. Μπορεί η Adele και ο Simon Konecki να χώρισαν, παραμένουν όμως καλοί φίλοι για χάρη του γιου τους.

Υπάρχει όμως μια νέα είδηση σχετικά με το διαζύγιό τους, η οποία ενδέχεται να μην αρέσει και πολύ στον πρώην της. Όπως αναφέρει το TMZ η Adele δεν θα κόβει μηνιαίες επιταγές στον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με την απόφαση διαζυγίου, που έλαβε το TMZ, η τραγουδίστρια και ο πρώην της θα έχουν κοινή νομική και φυσική επιμέλεια του 8χρονου γιου τους, Angelo, και η απόφαση αναφέρει ότι κανένα μέρος δεν θα υποστηρίξει συζύγους.

Η πλειοψηφία του διακανονισμού διαζυγίου είναι εμπιστευτική, οπότε δεν είναι σαφές εάν η Adele πραγματοποίησε οποιαδήποτε άλλη πληρωμή στον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. Η απόφαση αναφέρει επίσης ότι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη παιδιών παρέχονται σε ξεχωριστή απόφαση που δεν έχει υποβληθεί δημόσια.

Το TMZ ήταν αυτό που ανέφερε πρώτο την είδηση, πως η Adele υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2019 μετά από περισσότερα από 7 χρόνια γάμου.

Όπως έχει αναφερθεί πριν από την κατάθεση εγγράφων διαζυγίου, η Adele ανακοίνωσε ότι είχε χωρίσει από τον Simon και οι εκπρόσωποί της δήλωσαν ότι «δεσμεύτηκαν να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους».