Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει γυμναστική στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει γυμναστική στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Για να είναι πάντα fit και κούκλα!

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Ο 3χρονος Μάξιμος θα αποκτήσει τελικά αδερφάκι και η διάσημη ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη για το ευτυχές αυτό γεγονός.

Η πανέμορφη ηθοποιός δε διστάζει κάθε φορά να μοιραστεί με το κοινό τις προσωπικές της στιγμές και να περάσει μηνύματα έμπνευσης για όλες τις γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες influencers στο Instagram, μοιράζοντας με τους fans της όλα όσα την κάνουν να νιώθει όμορφα.

Διανύοντας τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Αθηνά Οικονομάκου έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές πως όταν είναι έγκυος απολαμβάνει το φαγητό. Στην εκπομπή μάλιστα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως όταν είναι έγκυος της αρέσει να τρώει πολύ και να μην καταπιέζει τον εαυτό της.

«Δε χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά στο εξάμηνο», είχε πει χαρακτηριστικά η Αθηνά λέγοντας στη συνέχεια: «Αλλά τώρα αρχίζουν να είναι ανάποδα τα πράγματα στα κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα».

Παρόλο όμως που τρώει αρκετά, δε ξεχνά να γυμνάζεσαι, να περπατά όσο μπορεί προκειμένου να μπορεί να νιώθει άνετα με το σώμα της, ακόμα και με τα παραπανίσια κιλά που -αναμφίβολα- παίρνει μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη της. Είναι αυτά τα «όμορφα κιλά» που κάνουν εμάς τις γυναίκες να μην έχουμε ενοχές και να τ΄αγαπάμε, γιατί πίσω από αυτά κρύβεται ..ένα θαύμα!

Χθες η πανέμορφη ηθοποιός μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της, φορώντας ένα μπλέ σκούρο κολάν και μια -του ίδιου χρώματος- στενή μπλούζα, κάνει γυμναστική στον κήπο.

«Βγήκε ο ήλιος και βγήκα κι εγώ σαν τα μυρμηγκάκια να ξεσκουριάσω λίγο...όχι ότι αντέχω, στον 7ο μήνα πια, να κάνω και πολλά, αλλά έστω λίγες διατασούλες! Εσείς μέλλουσες μανούλες, γυμνάζεστε; Έχετε αντοχές;», έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία της.

Δες στη gallery που ακολουθεί πόσο όμορφη είναι.