Το περιστατικό που αποκάλυψε ο Λιάγκας για τις διακοπές με τη Σκορδά όσο ήταν παντρεμένοι

Το περιστατικό που αποκάλυψε ο Λιάγκας για τις διακοπές με τη Σκορδά όσο ήταν παντρεμένοι

Το άγνωστο περιστατικό που είχε το ζευγάρι όσο ήταν παντρεμένοι Γιώργος και Φαίη.

Έχει περάσει 1,5 μήνας από τότε που ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά μετά από ιδέα που είχε η ίδια η Φαίη Σκορδά και την οποία πρότεινε στον σταθμό.

«Ο μεγάλος μας γιος ο Γιάννης χάρηκε πολύ και μας είπε μπράβο και ξέρει ότι θα κάνουμε και μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Ο μικρός ο Δημήτρης μας είπε ότι κάνουμε βλακεία. Θα τσακωθείτε μια μέρα και θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε χρήματα να φάμε», είχε αποκαλύψει ο Λιάγκας για την τηλεοπτική του επανένωση με τη Φαίη αλλά όπως φαίνεται, το ζευγάρι διαθέτει μια τηλεοπτική χημεία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από τα νούμερα.

Και μόλις σήμερα, μιλώντας για τα ευχάριστα νέα της απόκτησης παιδιού του Σταύρου Νιάρχου, ο Λιάγκας θυμήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό από τις διακοπές με τη Φαίη όσο ακόμα ήταν παντρεμένοι.Η ιστορία ξεκίνησε από το γεγονός πως η νυν σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου Dasha Zhukova έχει ακόμη δύο παιδιά από τον πρoηγούμενό της γάμο με τον Ρώσο επιχειρηματία Roman Abramovich.

O Λιάγκας λοιπόν θυμήθηκε τη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο επιχειρηματία όσο ακόμα ήταν ζευγάρι με τη Φαίη.Διάβασε στη gallery τι ακριβώς συνέβη ένα καλοκαίρι στην Κεφαλλονία.

DPG Network